Почетна » Нови детаљи обрушавања плафона у вртићу у Инђији: Општина тврди да објекат није био оштећен, познато и стање повређених малишана

Нови детаљи обрушавања плафона у вртићу у Инђији: Општина тврди да објекат није био оштећен, познато и стање повређених малишана

од Други Пишу
0 коментар

Шесторо малишана лакше је повређено након што се у вртићу „Невен“, у Инђији, обрушио плафон, а поводом несреће огласили су се званичници те општине.

„У објекту „Невен“ у Инђији Предшколске установе „Бошко Буха“ данас се обрушио плафон у просторији у којој је смештена група деце јасличног узраста. Надлежни из вртића одмах су реаговали, а интервенисала је и Служба инђијске Хитне помоћи. Сва деца, њих шесторо, су добро и стабилног су здравственог стања. Председник општине Инђија Владимир Гак одмах је изашао на лице места. Објекат у коме су боравила деца није био оштећен, нити је било назнака обрушавања плафона“, наводи се у саопштењу.

 

Из Института за здравствену заштиту деце и омладине Војводине речено нам је да је код њих довезено шесторо малишана.

“И даље је у току дијагностика, тако да још не знамо да ли ће неко од њих бити задржан на болничком лечењу. Оно што у овом тренутку можемо рећи, задобили су лакше телесне повреде”, речено нам је из Института.

Подсетимо, раније данас дошло је до обрушавања плафона. Шесторо малишана је том приликом повређено.

Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар