Почетна » Зоран из Београда је имао 24 цм у гаћама, а онда му је досадило! Срби масовно скраћују АЛАТКУ!

Зоран из Београда је имао 24 цм у гаћама, а онда му је досадило! Срби масовно скраћују АЛАТКУ!

од admin
0 коментар

У Србији је све већи тренд смањивања пениса, што је према речима хирурга уролога добро

Зоран М. (40) годинама није могао да постигне задовољавајући ерекцију и тај проблем га је довео на операциони сто.

– Зоран је врло храбар и дуго се борио са својим проблемом – наводи проф. др Александар Милошевић хирург уролог, док спремно чека са својом екипом да анестезија почне да делује.

Према његовим речима, у Србији је све већи тренд смањивања пениса.

– То је добро, ако се узме у обзир да 10 посто мушке популације пати због величине полног органа. Изгледа да им се нешто десило у глави и више се не скривају по својим собама, већ храбро долазе да реше проблем. Зоран конкретно, као и сви остали пацијенти, годинама није могао да постигне задовољавајућу ерекцију. Раније је пио лекове за потенцију, а онда је престао. Повукао се у себе. Изгубио је самопоштовање, самопоуздање и почео да избегава сваку индицију сексуалног чина – наводи Милошевић.

Проф. др Милошевић наводи да је нормална величина пениса у опуштеном стању до осам цм у ерекцији од 12 до 14 цм и да пениси који су величине више од 17 цм често не могу да одрже ерекцију.

– Зоранов проблем је 24 цм. Код њега радимо редукциону корпоропластику. Отварамо пенис, растављамо га на мокраћни канал, тело и друге делове. Смањујемо његов капацитет. Суштина је да се добије мањи резервоар крви, чиме се постиже чврстина – објаснио је Милошевић.

Операција се обавља у локалној анестезији и траје око сат времена. Зоран ће на посао моћи да се врати за три дана, а први сексуални однос је дозвољен тек након 30 дана.

Еспресо.рс / Ало

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар