Почетна » Пијачни продавци иду код Вучића, кажу – траже изузеће из фискализације

Пијачни продавци иду код Вучића, кажу – траже изузеће из фискализације

од Други Пишу
0 коментар

Састанак пијачних радника и председника Србије заказан је за суботу у 10 сати. Пијачни радници већ неколико недеља протестују, пре неколико дана затворили су улице Београда, а једини захтев им је да буду изузети из фискализације. Данас је са некима од њих разговарала екипа Н1.

„Од састанка очекујемо да буду коректни према нама и да нас изузму из фискализације“ рекла је за Н1 Марина Јовановић са Земунске пијаце.

„Порез мора да се плаћа, ми то знамо, ми немамо ништа против пореза. Али, увођење каса поскупеће наше крајње цене, изгубићемо купце, а велики број њих ће бити принуђен да прекине рад“, рекао је један од продаваца на Земунској пијаци Александар Перовић.

Разговор са продавцима наша екипа је обавила испред Земунске пијаце јер потврду за улазак на пијацу од Београдских пијаца нисмо добили. Првобитно се наша репортерка обратила управнику пијаце који ју је упутио на информативну службу Београдских пијаца, писали смо и њиховој информативној служби, одговор, односно потврду да можемо да уђемо на пијацу нисмо добили, а на телефоне са сајта предузећа нико се није јавио.

Марија Комазец   Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар