Почетна » ССП: Банда са фантомкама насрнула на децу у школском дворишту у селу Раковица, где су били припадници полиције

ССП: Банда са фантомкама насрнула на децу у школском дворишту у селу Раковица, где су били припадници полиције

од Други Пишу
0 коментар

Општински одбор Странке слободе и правде (ССП) Авалски венац саопштио је да је у суботу увече „организована банда, са фантомкама на главама и хладним оружјем, упала у школско двориште у селу Раковица и насрнула на окупљену децу“, од којих су нека, по сазнањима, „завршила са посекотинама и хематомима“.

Бранислав Радосављевић из Општинског одбора ССП Авалски венац упитао је у писаној изјави како је могуће да се после трагедије у Основној школи „Владислав Рибникар“, а посебно након трагедије код Младеновца која је почела у школском дворишту, деси овако нешто

„Где су били припадници полиције? Како нису имали никаква сазнања да се овако нешто спрема? Шта још треба да се деси да би људи из врха схватили у шта су претворили земљу и шта су последице тога?“, пита Радосављевић и истиче да је „систем опет заказао“.

Он је оценио да је оваква ситуација, која је задесила грађане, резултат чињенице да власт игнорише насиље које расте из дана у дан.

„Ништа се није променило од дана када су се злочини десили. Безбедност наше деце је угрожена више неко икад. На жалост, имамо власт која на то окреће главу“, оценио је Радосављевић.

Selo Rakovica Foto: Wikipedia/Alekksandar

ФоНет/Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар