Почетна » МИРА КАРАНОВИЋ: Данас ствари нису логичне неправда је добила легитимитет, на делу су малверзације, манипулације људима!

МИРА КАРАНОВИЋ: Данас ствари нису логичне неправда је добила легитимитет, на делу су малверзације, манипулације људима!

од admin
0 коментар

– Тама и зло су изгледа продорнији, наметљивији, а рекло би се и атрактивнији. Тако да ћете увек прочитати како је неко неког тукао у другој земљи, али врло ретко да је неко некога лепо дочекао.

Људи страсно и готово хистерично прате те експлозивне изјаве и саопштења. На делу су тонови који свему дају једну застрашујућу димензију. А кад то повежете са оним око нас и у свету; од реторике у председничкој трци Америке, преко рата у Сирији, избеглица, тероризма, до тензија Исток – Запад… Тако је мало ствари које поштују живот. Људи се онда, логично, затварају. Притом су притиснути сиромаштвом, незадовољством и неизвесношћу. Одрасла сам у породици врло скромних материјалних могућности, али радило се и били смо спокојни. Ствари су биле логичне, тежило се добром… Данас ствари нису логичне. Све се дешава иницирано скривеним мотивима, неправда је добила легитимитет, на делу су малверзације, манипулације људима. Обичан човек не зна шта га чека сутра, хоће ли остати без посла…

Ово је између осталог изјавила у интервјуу Блицу чувена глумица Мирјана Карановић која је била гошћа јубиларног, 30. Монтенегро филм фестивала, где је приказан њен редитељски првенац „Добра жена“.

 

Приредила:

Д. М, Фото;Александар Димитријевић / РАС Србија

Можда ти се свиди

Оставите коментар