Почетна » „КОЛЕНА МИ КЛЕЦАЈУ КАД ТЕ ВИДИМ…“ Због Христинине романтичне поруке на станици у Миријеву суграђани се дали у ПОТРАГУ ЗА МЛАДИЋЕМ

„КОЛЕНА МИ КЛЕЦАЈУ КАД ТЕ ВИДИМ…“ Због Христинине романтичне поруке на станици у Миријеву суграђани се дали у ПОТРАГУ ЗА МЛАДИЋЕМ

од admin
0 коментар

 Написан на плавом хамер папиру, истакнут на аутобуском стајалишту у Улици Љубише Миодраговића у Миријеву, несвакидашњи љубавни оглас привукао је пажњу Миријеваца који су се дали у потрагу не би ли помогли стидљивој, а заљубљеној девојци.

– Хеј ти, лепо момче! У аутобусу ти не смем прићи и рећи: „Ћао, ја сам Христина. Колена ми клецају кад те видим.“ Дедер ми намигни следећи пут кад нам се погледи сретну и прелетећу до тебе. У потпису: девојка са оштрим погледом и наочарима. П.С. Водила бих те на пиће, нећу још да се удајем. Ако имаш девојку, извини – написала је заљубљена девојка.

Симпатични оглас употпуњен је „смајлићем“ из чијих очију искачу срца, што је допринело да буде још запаженији.

Христина је своју потрагу за младићем из превоза започела и освојила симпатије становника овог насеља, а да ли је „лепо момче“ одговорило и узвратило симпатије и отишло на пиће остаје непознаница.

А. Милутиновић   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар