Почетна » Бесплатна „беби паркинг карта“ за маме и тате

Бесплатна „беби паркинг карта“ за маме и тате

од admin
0 коментар

Родитељи малишана узраста до годину дана моћи ће да своје аутомобиле остављају у свим зонама. Биће омогућено 30 сати годишње џабе паркирања

ПРЕДУЗЕЋЕ „Паркинг сервис“ обезбедило је бесплатне карте за паркирање аутомобила чији су власници родитељи тек рођених беба.

Маме и тате малишана узраста до годину дана моћи ће да добију „беби паркинг карте“ које омогућавају 30 сати паркирања возила које је у власништву подносиоца захтева, у свим паркинг зонама у Београду.
Једна „беби паркинг карта“ важи 60 минута и јединствена је за све три зоне.

Како је паркирање временски ограничено на један, два или три сата, у зависности од жељене зоне паркирања, потребно је да корисник на карти обележи датум, сат и минут када је започео паркирање, а потом да једну, две или три карте (у зависности од дужине паркирања), постави на видљивом месту са унутрашње стране ветробранског стакла, поштујући прописано временско ограничење зоне у којој је возило паркирао.

„Беби паркинг карте“ важе годину дана од датума преузимања, а издају се у Служби паркинг контроле, у Улици Старине Новака 22, радним данима од седам до 21 и суботом од седам до 14 часова.

Приликом преузимања на увид се прилажу лична карта, саобраћајна дозвола и извод из матичне књиге рођених за бебу.

„Беби паркинг карте“ су обележене серијским бројем, који је повезан са регистарском ознаком возила, и евидентиране су у систему контроле паркирања, чиме је онемогућена било каква злоупотреба. 

Н. ВУКИЋ     Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар