Почетна » „Ласта“ добила 10 нових чешких аутобуса и то црвених

„Ласта“ добила 10 нових чешких аутобуса и то црвених

од admin
0 коментар

Саобраћајно предузеће “Ласта” обновило је свој возни парк новим соло аутобусима марке “СОР”, који ће бити анагажовани на приградским линијама. У просторијама “Ласте” данас је одржана промоција првих десет возила, који представљају само део испоруке од укупно 100 аутобуса, који ће бити испоручени током 2017. и 2018. године.

Набавка нових возила врши се под најповољнијим кредитним условима из средстава Чешке ЧСОБ Банке, а укупна вредност инвестиције је 14 милиона евра.

“Ласта” у свом возном парку већ поседује 128 аутобуса марке “СОР” и у досадашњој експлоатацији они су се показали као идеалан тип возила за приградски саобраћај у Београду и Србији, због чега је и настављена дугогодишња сарадња са наведеном компанијом.

Аутобуси су климатизовани и поседују информативне системе односно дисплеје са бројем и називом линије, као и систем за аутоматско бројање путника, електронски систем контроле кочења ЕБС, испоручени су у црвеној боји и испуњавају све критеријуме прописане тендерском документацијом за приградски превоз Града Београда.

Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар