Почетна » ПРЕТИО БОЛНИЧАРКИ У ТИРШОВОЈ Александар Шапић: Дете ми је било критично, а они ме држали 15 минута на пријему!

ПРЕТИО БОЛНИЧАРКИ У ТИРШОВОЈ Александар Шапић: Дете ми је било критично, а они ме држали 15 минута на пријему!

од admin
0 коментар

Челник Новог Београда Александар Шапић узнемирен јер му је дете било у тешком стању, направио скандал у Универзитетској дечјој клиници

ЧЕЛНИК Новог Београда Александар Шапић узнемирен јер му је дете било у тешком стању, јуче је направио скандал у Универзитетској дечјој клиници у Тиршевој. Због његове вике на болничарку, која га је задржавала на шалтеру, реаговала је и полиција.

Шапић је, како каже, сина Максима у полу-свесном стању јуче поподне хитно одвео у Тиршову на преглед.

– Читам сада по новинама изјаве неке болничарке која је истраумирана и мучена од стране мене и не могу да верујем – почиње своју причу бивши ватерполиста. – Десило ми се нешто што не бих пожелео никоме. Моје дете је било болесно, имало температуру и било у полу-свесном стању. У паници сам га око 17 сати одвео у Тиршеву која је била дежурна. Ушао сам у болницу, али на шалтеру није било никога. Вртео сам се 15 минута по ходнику и викао док коначно није изашла нека девојка, болничарка, и рекла ми да морам прво да оставим податке па тек онда дете могу да ми прегледају. Пришао сам шалтеру и почео да јој диктирам податке. Стајао сам на 40 центиметара од ње, а она ми је рекла: “Пређите и причајте на отвор на шалтеру”. Рекао сам јој да ме не зајебава и да запише податке кад стојим поред ње. Поново ми је дрско рекла: “Или станите на отвор или вам нећемо примити дете” – прича бесно Шапић.

Како каже, болничаркино понашање га је потпуно избацило из такта, па је почео да виче на сав глас.

– Нисам је ни пипнуо, али сам урликнуо и рекао јој свашта. Па зар док у рукама држим дете које је нити живо нити мртво, она мене тера да се померам пола метра и причам у рупу. Толико сам гласно урликнуо да је у року од 10 секунди из ординације излетела докторка, а сестра је позвала обезбеђење и побегла негде – прича Шапић.

Докторка је тада његовог сина хитно одвела на преглед, а обезбеђење је позвало полицију.

– После 20 минута дошла је полиција, узела изјаве и отишла. Рекао сам полицији да сам викнуо да ћу да направим хаос ако ми се неко за 10 секунди не појави и не погледа дете и то је све. Нећу ни да причам о томе шта су људи који су седели у чекаоници са болесном децом говорили да чекају по три сата да их неко прими. Дете ми је било у јако лошем стању, а ја сад треба да се правдам због те, назови, болничарке – љутито прича Шапић.

На питање како му је сада син, челник општине Нови Београд прича тишим и помирљивијим гласом.

– Одвели смо га у Институт за мајку и дете касније. Доживео је топлотни фрас, па морамо да урадимо неке прегледе, али биће ваљда добро – каже забринуто Шапић.

Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар