Почетна » Стриптиз–барови раде “на црно”

Стриптиз–барови раде “на црно”

од admin
0 коментар

У Барајеву осванули огласи који нуде провод за господу. Газде плакатима маме и муштерије и „зечице“

На неколико прометних места у Барајеву и дуж Ибарске магистрале осванули су плакати у којима се позивају заинтересоване муштерије да се јаве на остављени број мобилног телефона и уживају у друштву лепих девојака. Очигледно, криза је учинила своје па су се власници локала досетили како да дођу до што већег броја клијената, а да посао воде „на црно“.

До пре неколико година, што легални, што нелегални стриптиз-барови у овој београдској приградској општини, врвели су од девојака обучених у костиме са зечјим репом. Око шипке или у крилу муштерије, играле су Украјинке, Молдавке и наше оскудно обучене „плесачице“. Тада, својим газдама, зарађивале су значајне своте новца. Међутим, време се променило…

Некада познати локали дуж Ибарске магистрале су опустели па се сада користи нова тактика. На огласима облепљеним по бандерама, аутобуским стајалиштима и другим погодним местима су назначене и цене пића као и цене неких других услуга које муштерија може да добије у локалима на тајним адресама.

– Ови огласи су се појавили недавно по Барајеву, а има их и у Гунцатима – каже један од мештана. – Ја се нисам јављао на број телефона који пише на реклами, али моји пријатељи који јесу и који су одлазили на та скровита места за провод кажу да није лоше. Цене пића јесу више него у оним обичним кафанама дуж Ибарске и код нас у Барајеву, али је према причи провод супер. Кажу да има доста муштерија и из дана у дан све више људи одлази тамо. А и девојке су, кажу, много лепе – прича средовечни Барајевац.

После оваквих понуда за провод остаје да се види хоће ли надлежни стати на пут оваквој врсти посла или ће власници тих локала успети да зарађују новац користећи даме сумњивог морала.

ТРГ РЕПУБЛИКЕ

На друштвеним мрежама такође кружи оглас залепљен наводно на Тргу републике у коме се траже атрактивне и „неискусне“ девојке за рад у близини Липовачких шума.

До „посла“ се путује, како се наводи у огласу, аутобусом „Ласте“ који полази са Бановог брда, и то не дуже од 20 минута, а ради се од 21 сат до четири сата ујутру. Посао обухвата и „приватни плес“ са гостом уколико он то жели и још много „занимљивих“ ствари.

Е. Б. Р.     Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар