Почетна » „УГУШИЋЕ СЕ БЕБА, ОТВОРИТЕ ВРАТА“ Возач на линији 601, после жестоке свађе, „КИДНАПОВАО“ ПУТНИКЕ (ВИДЕО)

„УГУШИЋЕ СЕ БЕБА, ОТВОРИТЕ ВРАТА“ Возач на линији 601, после жестоке свађе, „КИДНАПОВАО“ ПУТНИКЕ (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Возач аутобуса на линији 601 ушао је у уторак у вербални окршај са путницима након наглог кочења у Сурчину, а потом затворио врата и одбио да било кога пусти напоље.

Снимак овог инцидента објавила је на друштвеним мрежама Павица Вељовић, која се и сама нашла заробљена у аутобусу са двогодишњим дететом. Возач, који је очито изгубио контролу над сопственим понашањем, надгласавао се са путницима у жучној расправи око тога ко је у праву. Неки су негодовали због кочења, неки само због његовог понашања, а било је и оних који су само желели – напоље.

– А сад би да изађеш, сад ти не смета кочење – казао је возач у једном тренутку господину који се налазио код предњих врата.

Недуго затим чуо се и глас Вељовићеве.

– Овде сам са бебом молим вас. Имам дете од две године овде – викала је она, док је једна од путница у паници рекла „Угушиће се беба“.

 

Неко је у том тренутку успео да отвори средња врата силом, а мајка је изашла са бебом док су путници наставили расправу заточени у возилу које је стајало на стајалишту.

На снимку се чује и како возач објашњава путницима да не може да брине о свима током вожње.

– Ово је саобраћај. Ја не могу да узмем и да вежем сваког посебно – викао је он.

Вељовићева објашњава како је дошло до овог инцидента.

– Прво кочење се десило пред месаром где мислим да му је неко излетео, кад су путници само затражили да стане, јер је једна жена пала и није се подизала. Тада је рекао: „Па шта ако је пала“ и почео је цео циркус. То је била агонија за коју се није знало како ће се окончати. Човек је просто пукао. Били смо уплашени и немоћни – прича Вељовићева.

Како каже, посебно ју је затекао наступ возача пред женама и децом, а сама је са собом носила бебу коју је чувала.

– Схватам да је неко толико бесан да ни то што сазнаје да има бебу у опасности не умањује његов бес, не допире му до срца и савести. Ослободио ме је дечак разваливши врата са спољне стране. Возач је остале пустио након десетак минута уз речи: „Марш напоље да вас не видим! И да нико није ушао унутра! Од овог трена аутобус је у квару.“ И наставио да вози – присећа се Вељовићева.

Како каже ова путница, случај је пријавила и превознику „Авала бус превозу“.

Матеја Бељан   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар