Почетна » 21. седница СГО Гроцка: Непристојни председник и реч посланици Двери

21. седница СГО Гроцка: Непристојни председник и реч посланици Двери

Извештај са Скупштине

од Жиг Инфо
0 коментар

Како је текла данашња седница СГО Гроцка можда најбоље илуструје понашање председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића, који се у једном тренутку није удостојио да изађе за говорницу, већ је с места одговарао одборницима.

Бојана Букумировић, одборница и народна посланица Заветника започела је расправу на данашњој седници СГО Гроцка. Колико је била успешна, можда говори чињеница да је успела за говорницом да изведе и заменика председнице Скупштине, Радољуба Јовановића – Еру, који за ове четири године никада није узео реч.

Наравно, ту су и уобичајени говори председника Гроцке, који више и не чека да му се да реч већ по сопственом нахођењу излази за говорницу или, још горе, одговара одборницима са места и на тај начин показује поштовање према свим присутнима у сали.

Осим Букумировићке, за реч су се јављали и Блажо Стојановић, Др Ђорђе Станојевић и Зоран Милићевић.

На крају седнице, председница Скупштине, Весна Дамњановић дозволила је присутној народној посланици и председници ГрО Београда Двери, Радмили Васић да се обрати одборницима и јавности.

Након извињена што није на самом почетку поздравила народну посланицу, председница Скупштине у Гроцкој дозволила је, без гласања одборника (што је по правилу Пословника), дозволила је Радмили Васић излагање. На крају излгања Васићке, реч је морао да преузме и Драган Пантелић, како би реплицирао. Поједини одборници СНС-а били су незадовољни због излагања Васићке, односно протестовалу су зашто јој је уопште дата реч.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар