Почетна Локалне вестиГроцка Она је чланица СНС-а Гроцка и на мотору дели „општинске“ пакете пензинерима (ФОТО)

Она је чланица СНС-а Гроцка и на мотору дели „општинске“ пакете пензинерима (ФОТО)

Злоупотреба напредњака у Гроцкој

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Од недавно се на територији ГО Гроцка, почело са поделом пакета помоћи свим пензионерима. Пакети су обележени са натписом „ГО Гроцка“, међутим исте деле искључиво чланови СНС-а.

У пакетима се, између осталога, налазе и памфлети у којима се налази описао све оно што је, наводно, општинска власт урадила у претходној години. Такође, наводи се и да ће се организовати прославе и ексурзије за најстарије грађане, међутим, барем на једном од памфлета се не наводи број телефона или било који други контакт преко којег се пензионери могу пријавити.

 

Према информацијама Жиг инфа, право на ове екскурзије и „дружења“ имају искључиво симпатизери и чланови СНС-а или такозвани сигурни гласови.

Да је то тачна информација, потврђују и чланови СНС-а који су нам послали и преписке са група које користе грочански напредњаци. На тим групама се деле фотографије волонтера напредњака, који уз поделу пакета поново уписују такозване сигурне гласове.

Поред фотографија са списком сигурних гласова, постоје  и постови који служе за похвалу „доброг“ члана.

Тако је похваљена и чланица СНС-а из Калуђерице, за коју се каже да је њихов најјачи активиста која не бира средства за поделу пакета њиховим пензионерима.

Из ГО Гроцка, као и из кабинета председника ове локалне самоуправе, нису демантовали да се помоћ злоупотребљава у страначке сврхе.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар