Почетна » У Дому здравља Гроцка раде без плате

У Дому здравља Гроцка раде без плате

од admin
0 коментар

Уколико сте у претходна два дана били у посети лекару у некој од амбуланти грочанског Дома здравља, приметили би сте незадовољство здравствених радника. Разлог томе су неисплаћене зараде.

Наиме, последње зараде која је требало да легне на рачуне здравствених радника почетком овога месеца није било. Због чега није било уплате, званично се не зна, а преговори око тог проблема, између синдиката и директора Дома здравља Гроцка су у току. Оно што се зна да је Фонд умањио уплату због авансне уплате. Због чега се то десило, заправо се не зна. Фонд каже због директора, а директор каже због Фонда.

Синдикат Дома здравља у Гроцкој је издао саопштење поводом неисплаћених зарада у којем се наводи:

 

На данашњем првом састанку који се одржао у градском Секретаријату за здравство са секретаром  др.Вером Дражић , а на коме су  присуствовали   Илинка  Марковић (секретар ГОС-а-Београда ) , Синиша Максимовић  ( члан извршног одбора СО-Гроцка ) и Дејан Исаиловић  ( председник СО-Гроцка )  добили смо сву подршку и помоћ за решавање проблема.

На данашњем другом сатанку позвани су  директор  ДЗ-Гроцка  др.Драгиша Станојевић и правник  ДЗ-Гроцка  Јованка  Кукобат  да сутра  07.05.2015 год.  у 14 часова, , присуствују састанку који је организовао синдикат .

Договорено је и потврђено од стране директора да ће се одазвати позиву и да ће донети тражену  документацију  која је неопходна за наставак решавања проблема насталог око плата запослених у ДЗ-Гроцка.

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар