Почетна » „ХАЛО, ИГРАМ ПАСИЈАНС, А ПАЦИЈЕНТИ НЕКА САЧЕКАЈУ“ Фотографија из нишког Дома здравља хит на интернету

„ХАЛО, ИГРАМ ПАСИЈАНС, А ПАЦИЈЕНТИ НЕКА САЧЕКАЈУ“ Фотографија из нишког Дома здравља хит на интернету

од admin
0 коментар

Фотографија на којој медицински техничар на компјутеру игра „Солитаире“ и разговара телефоном док пацијент чека у нишком дому здравља постала је хит на мрежама.

Pasijans, Dom zdravlja Niš: Novi sistem za zakazivanje pregleda

Један Нишлија објавио је на свом профилу на Фејсбуку фотографију уз шаљив коментар да је убачен „нови систем за заказивање у Дому здравља Ниш. Прегледи се могу заказати преко видео-игрице ‘Солитаире‘“, а коментари су крајње негативни и осуђујући.

Како бисмо проверили информацију, позвали смо директора Милорада Јеркана, који је најпре рекао да сва питања можемо послати мејлом па ће нам одговорити данас, сутра…

Скренули смо му пажњу да би текст требало да иде одмах на шта је одговорио: „Пишите, слободно пишите!“

– Мораћемо да проверимо где је настала фотографија. Са „Блицом“ сам имао лоше искуство зато ми питање пошаљите мејлом. Разумем ја вас да радите посао, ви од тога живите, али ви нисте никада написали ништа афирмативно – рекао је Јеркан.

Без одговора на питања „Блица“

До закључења броја нису стигли одговори из Дома здравља на питања да ли је фотографија заиста из нишког Дома здравља, да ли је настала током радног времена и да ли медицинско особље може да игра игрице на радном месту?

Након тога упозорен је да су то неистине, на шта је прекинуо везу, али је најпре поставио питање: „Да ли вас је срамота да тако разговарате са мном“ и без икаквог поштовања саговорника – прекинуо је разговор.

У служби Дома здравља која комуницира са медијима речено нам је да су добили питања и да ће се јавити касније са одговорима.

Ивана Анђелковић   Блиц

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар