Почетна » Шешељ брани Јутку, почело суђење за полно узнемираване (ВИДЕО)

Шешељ брани Јутку, почело суђење за полно узнемираване (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

 КРУШЕВАЦ – Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ дошао је у Основни суд у Крушевцу, где присуствује суђењу Милутину Јеличићу – Јутки, због кривичних дела полно узмениравање и недозвољене полне радње.

 

Шешељ је дошао у пратњи присталица, а испред зграде суда дочекали су га чланови СРС који су га гласно поздрвљали, док су у исто време активисткиње Мреже жена против насиља негодовале.

Како сазнајемо, Шешељ ће бити део правног тима одбране у својству саветника.

У наставку суђења испитан је први сведок Јасмина Савић, заменица председника општине Брус, која је говорила о службеним телефонима и евентуалном доступношћу Јуткиних телефона у оближњој кафани, а са којих је, како је раније речено током поступка, Јутка слао спорне ласцивне СМС поруке оштећеној Марији Лукић.
Заступник Боривоје Боровић је сведока Савићку оквалификовао као лажну и пристрасну.

Како сазнајемо, судија Александар Коцић није дозволио Шешељу да буде у судници као саветник одбране, док је адвокат оптуженог Зора Добричанин кажњена са 100.000 динара због честих приговора и како је речено, непоштовања суда.

 

У судницу су, поред адвоката, ишли и велики број присталица са обе стране.

Многи заинтересовани посматрачи остали су испред суднице.

Иначе испред Основног суда у Крушевцу, у знак подршке Марији Лукић раније су окупиле активитскиње Мреже Жене против насиља. Оне су носиле транспаренте „Насиље нема оправдање“, „Солидарност са жртвама сексуалног узнемиравања“, „Солидарност са жртвама насиља“…

Такође, испред суда су дошле и присталице Милутина Јеличића, које су уз Јутку у овом сличају.

 

Адвокат Боривоје Боровић долази у суд

 

Јеличићеве присталице

 

 

С. Б.  Вечерње новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар