Почетна » 12 деце отровано „шпиритусом“ у ноћном клубу: Малолетници на ВМА примљени са више од 2,8 промила, огласило се тужилаштво

12 деце отровано „шпиритусом“ у ноћном клубу: Малолетници на ВМА примљени са више од 2,8 промила, огласило се тужилаштво

од Други Пишу
0 коментар

Поводом незапамћеног случаја тровања малолетника, који су синоћ примљени на Војно медицинску академију због тровања алкохолом, али и навода са друштвених мрежа да су се малолетници напили у једном београдском клубу, Више јавно тужилаштво у Београду саопштило је да је формирало предмет и да ће истражити овај случај.

„Након сазнања из медија да је током прошле ноћи у Војно медицинску академију примљено дванаесторо деце у тешком алкохолисаном стању Више јавно тужилаштво формирало је предмет ради утврдјивања свих околности овог случаја. Главни јавни тужилац ВЈТ у Београду Ненад Стефановић је наложио да се идентификују одговорни и да се у сарадњи са полицијом утврде околности овог случаја, након чега ће бити донета одлука о квалификацији кривичног дела и процесуирању учинилаца. О исходу прикупљених обавешења ВЈТ ће благовремено обавестити јавност“, саопштено је из тужилаштва.

Др Лековић: 12 деце примљено у тешком алкохолисаном стању

Доктор Хитне помоћи ВМА, примаријус др Иван Лековић рекао је раније јутрос за РТС да је примљено дванаесторо деце у тешком алкохолисаном стању до чак 2,8 промила алкохола у крви. То је озбиљно стање, забрињава чињеница да малолетна лица долазе у тако тешком стању, рекао је др Лековић.

 

„Они су били у тешком алкохолисаном стању до чак 2,8 промила алкохола. То је озбиљно стање. Забрињава чињеница да малолетна лица долазе у тако тешком стању“, рекао је доктор Лековић, а пренео РТС.

Поред алкохола било је и малолетних пацијената који су повређени у тучи, напоменуо је доктор Лековић.

Trovanje od alkohola krvi pronađen visok procenat etanola Foto:TANJUG/ ZORAN ŽESTIĆ; instagram.com/moj_beo_grad_/

Јован Младеновић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар