Почетна » БАЛЕТАН ПРИЗНАО ПОРОДИЧНО НАСИЉЕ Супруг Мине Лазаревић нагодио се за годину дана затвора

БАЛЕТАН ПРИЗНАО ПОРОДИЧНО НАСИЉЕ Супруг Мине Лазаревић нагодио се за годину дана затвора

од admin
0 коментар

Балетан Горан Станић нагодио се са Тужилаштвом да за годину дана затвора призна да је тукао супругу глумицу Мину Лазаревић, као и да је без дозволе држао ватрено оружје

БЕОГРАД – Балетан Горан Станић нагодио се са Тужилаштвом да за годину дана затвора призна да је тукао супругу глумицу Мину Лазаревић, као и да је без дозволе држао ватрено оружје.

Станић је са Првим основним тужилаштвом у Београду закључио споразум о признању кривичног дела насиље у породици и недозвољхено држање ватреног оружја, које није дозвољено грађанима, као и већу количину муниције, прецизира се у информацији Тужилаштва достављеној Танјугу.
Додаје се да су се Тужилаштво и окривљени споразумели на казну од годиину дана затвора.

Поменути споразум прослеђен је Првом основном суду у Београду који га је прихватио, Станића огласио кривим и изрекао казну затвора од годину дана, наводи Тужилаштво.

Породично насиље се догодило између 1. и 2. августа у породичном стању али није одмах пријављено.

Тек када је Станић запуцао из аутоматске пушке позвана је полиција, која је у њиховом стану пронашла и друго оружје за које се утврђује да ли је маневарско.

Медији су пренели да су се Мина и Горан венчали 2008. и да имају двоје деце која нису били у стану када се инцидент догодио.

Глумица има и сина из првог брака.

Танјуг/Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар