Почетна » НОВА САЗНАЊА Отели двогодишњу Машу да би је продали трговцима органима?!

НОВА САЗНАЊА Отели двогодишњу Машу да би је продали трговцима органима?!

од admin
0 коментар

Француски истражни органи који воде паралелну истрагу око троје њихових држављана који су у Србији отели дете на Вождовцу, дошли су до сазнања да је требало да девојчица буде предата трговцима људским органима

МИШЕЛ Себастијан (46), Сандрин Горен (40) и Кристел Еје (26) у Србији се терете само за отмицу девојчице. Пошто се ради о француским држављанима, тамошња полиција укључила се у истрагу која их је одвела до једне криминалне групе!

Да ли тактички или не, тек троје француских држављана су се на саслушању међусобно оптуживали.

– У једном тренутку, Сандрин Горен (40) кривицу је сваљивала на супруга, говорећи да је он све смислио. Занимљиво је да су све троје имали различите поводе за отмицу девојчице. Истрага ће са добрим доказима дати коначни суд о свему и разоткрити истину – закључује извор близак случају.

– Француски истражни органи још нису одгонетнули како су троје њихових држављана дошли до Маше, и док се не заврши цео случај, нико са сигурношћу не може рећи коме је и због чега требала девојчица из Србије. Међутим, истражни органи из Француске дошли су до информација да је ухапшена тројка повезана са једном криминалном групом која се бави трговином органима. Због тога се не искључује могућност да је дете могло бити предато њима – објашњава извор близак истрази.

Француски држављани који су 13. марта отели двогодишњу Машу у улици Браће Јерковић из наручја мајке, како показују досад прикупљени докази, девојчицу ипак нису нашли преко друштвених мрежа, већ су је насумице типовали док су лутали Београдом.

– Полиција је у потпуности реконструисала кретање отмичара од тренутка када су из Румуније ушли у Србију, два дана пре Машине отмице. Пре доласка у Београд један дан су се задржали у Панчеву, где су у парку и тржном центру вребали дете које би отели. То им није пошло за руком, па су се упутили ка Београду.

Неколико минута провели су заустављени испред једне дечје играонице. Посматрали су, али нису предузели ништа, а онда су наставили да лутају престоницом и тако су завршили у насељу Браће Јерковић, где су и отели Машу – објашњава наш саговорник.

Према речима отмичара, девојчица им је требала како би Кристин Еје у бракоразводној парници у Француској преварила супруга и добила старатељство над њиховом ћеркицом. Наводно је хтела да подметне Машин ДНК уместо ћеркин, како би испало да њен бивши супруг није њен отац. Колико су били решени у намери да отму дете које личи на њено, сведочи и чињеница да су пре Србије, за дететом трагали и у Румунији, али без успеха. Иако су они тврдили да Маши не би наудили, па чак и да би је вратили после добијања старатељства, нова сазнања француске полиције наводе на застрашујућ епилог, који је брзом реакцијом наших полицајаца спречен!

Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар