Почетна » Да ли да зовем Јовану Јеремић, с обзиром да јој је дечко из Гроцке, да заврше ову улицу? (ВИДЕО)

Да ли да зовем Јовану Јеремић, с обзиром да јој је дечко из Гроцке, да заврше ову улицу? (ВИДЕО)

Безобразлук 21. века

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Ових дана таблоиди се баве љубавним животом новинарке ТВ Пинка, Јоване Јеремић. Сви нагађају ко је њен нови дечко који је, према писању таблоида, 14 година старији од ње.

Ако нисте знали, дечко Јоване Јеремић је са подручја ГО Гроцка, и један је од успешнијих привредника. Због тога се надам да ће нас Јована чешће посећивати, те ће до њега долазити овим нашим грочанским улицама. Па тако, рецимо, ако крене аутопутем, па промаши излаз на Врчину настави до Умчара, па преко Пудараца до свог вољеног Д.С-а.

Ако крене тим путем, не може а да не наиђе на овај пут:

Оно што је поражавајуће за ову улицу, а тиче се локалног СНС-а, јесте податак да је ово некада била асфалтирана улица, али да већ готово три месеца је оваква. Инвеститор који је био задужен за постављање цеви за регионални водовод Макиш – Младеновац, ову главну веома транзитну улицу у Пударцима никако да асфалтира.

„Удубљење“ на овој улици почиње управо тамо где двоје запослених из општине Гроцка скупљају сигурне гласове за напредњаке. Како они имају образа да изађу пред људе и да их лажу, ето, није ми јасно. Код нас у Пидарцима, а то би њих двоје требало да знају, важи оно правило „ако није успео испред своје куће да обезбеди асфалт, како ће другима помоћи“.

Звао сам једног од њих да питам како га није срамота да када крене на посао пролази кроз овакву улицу, а притом иде и врбује људе да се гласа за „Србија не сме да стане“? Притом је из овог места и тренутни председник Гроцке, Драган Пантелић, па је срамота још већа. Али, они изгледа за срамоту не маре. Образ им је постао гузица, смрдљив, неперљив, а гузицу су одавно већ продали.

Данас сам добио одговор на питање зашто општинаре не занима да се овде не врати асфалт. Они сви возе службени ауто и зато их не занима. Погледајте како они избегавају ове „препреке“:

Нисам имао појма да ова општинска Шкода може да иде сто на сат по оваквом путу.

Из свега наведеног, надам се да ће Јована Јеремић утицати сада да нам се уради овај пут, јер ову овде напредну власт не занима. Једино, плашим се, да се не преједе пекарских производа, па се угоји те јој ове рупе неће сметати.

 

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар