Почетна » Поново најављују невреме, а банери у Гроцкој и даље непричвршћени, зар опет неко руку да сломи?

Поново најављују невреме, а банери у Гроцкој и даље непричвршћени, зар опет неко руку да сломи?

Писмо читалаца

од Жиг Инфо
0 коментар

Поштована редакцијо. Обраћамо вам се, јер смо забринути што нико ништа још не предузима у вези ових банера у центру Гроцке.

Нажалост јуче је повређена наша суграђанка, услед оне страшне временске непогоде. Колико смо видели, а може и свако други да се увери, банери су и даље у центру Гроцке постављени, непричвршћени за тло, а најављују невреме.

Да се разумемо,све је то лепо… И Винчанска култура ,Стари Рим и остало, али треба обезбедити банере да не дође до неке веће трагедије , иако је ова јучерашња страшна, јер је повређена наша суграђанка. Нека директорка Центра за културу и остали реше проблем. По чаршији се прича да се надлежност пребацује са једног на другог.
Својевремено су их уклањали за време Свечаности са ове локације на другу, тј. код чесме, да неометају. Ко их је померао, ако нису у њиховој надлежности? Дакле, можете да решите проблем, ако желите.

Нама се овде деца играју, шетају а одрасли седе на клупама поред банера, те може опет доћи до незгоде. Глупо је да је изговор невреме, јер банери нису обезбеђени, тачније нису причвршћени.

Маните се чија је надлежност, већ радите .

Можда ти се свиди

Оставите коментар