Почетна » У Гроцкој нова мода- Скриншот координатори

У Гроцкој нова мода- Скриншот координатори

од admin
0 коментар
skrinkoor1

Цинкарење постаје једини посао грочанских напредњака. Цинкаре сви, цинкаре свакога и цинкаре свима. Да онај коме се цинкари не би проверавао пристиглу вест,  добија уредно уз дискредитујућу  вест и видео и аудио запис. Стиче се утисак да када се цинкаре међусобно, напредњаци уживају. Сваки документ приликом цинкарења се слика. Уз то иде и пропратна документација и опис шта раде њихове страначке колеге. Такво цинкарење представља комплетну документацију којом тужилац  може да заврши истрагу.

Цинкарење приватних разговора  грочански напредњаци развили су до савршенства.  Тај посао није лак. Треба преписку скриншотовати,  преко „там там“ апликације и пренети је поверенику Миличку. Затим преко „воцапа“ председнику Панти, а преко лажног профила новинарима. На крају, сваки члан странке преко „вибер“ групе мора добити вест. На самом  почетку беше само пар „скриншот“ цинкароша. Међутим, када су остали напредњаци и коалициони партнери видели да цинкарењем поправљају свој политички утицај,  добисмо плејаду „скриншот координатора“.

Џаба се председник Панта нервира, пали и гаси „вибер групе“, прети хапшењем, „скриншот“ координатори настављају да раде свој посао.

За информисање грочанске јавности о томе како и зашто општинска власт злоупотребљава паре свих грађана Гроцке , заслужни су управо „скриншот“ координатори. Исто као узбуњивачи јавности у развијеним демократијама они нам открише следеће:

  • Како је заменик председника Иван Паунић наплатио свој политички ангажман, постављајући очуха за координатора у водоводу
  • Како Панта мора да пита Весића, да ли Миличко сме да присуствују отварању пута у Калуђерици
  • Како су напредњаци збринули своје активисте у Добергарду, где примају високе плате, а на посао не долазе.
  • Како је већник Рајковић узео преко 3 милиона динара за монтирање 6 камера и одржавање софтвера.
  • Како је Влада Радовановић завршио посао око биоскопа, јер Рушка( директорка ЈП „За развој ГО Гроцка“) није смела.
  • Како се општинска власт улизује Весићу и на месту саветника за медије поставља његову другарицу Гоцу Узелац са ТВ Пинка, као и многе друге ствари.

Поред новинара, коалиционих партнера, опозиционих активиста, „скриншот“ координатори редовније и детаљније обавештавају страначке функционере Весића и Миличка.

skrinkoor1

skrinkoor2

Фотошоп-илустрација

Не раде скриншот координатори само криминалне оперативне провере, баве се они и приватним животима најближих сарадника.

–              Ко је коме отео девојку којој ни два координатора од четири не могу да одоле.

–              Ко може да попије што брже три пива

–              Ко је диплому купио, и сл.

Ми нисмо ни „Пинк“ ни „Хепи“,  па не можемо да услишимо њихове жеље, тачније да се бавимо приватним животима њихових сабораца.

И док са једне стране дугујемо захвалност новим клоновима СНС-а „скриншот“ координаторима, за правовремено информисање, с друге стране, осећамо горчину и гађење што су то све људи огрезли у потказивању, цинкарењу и подметању најближим сарадницима.

 

Миличку на част – он их је бирао.

СНС-у на понос – боље немају

Панти на терет – ради са њима а стиди их се

На штети само Гроцка и Грочани.

 

Редакција Жиг инфа

Можда ти се свиди

Оставите коментар