Почетна » Апел Александру Вучићу за хитно пуштање на слободу Беле Молнара

Апел Александру Вучићу за хитно пуштање на слободу Беле Молнара

од admin
0 коментар

Драги мој, ево ако треба да клечим , клечаћу само пуштај Белу из Истражног затвора у Суботици. Kао што знаш 30.11.2016. сте му одредили притвор од месец дана.

Ти си причао о клечању кад си пре две године отварао фабрику у Оџацима са тадашњим Председником Владе Војводине. Верујем да си ти то одавно заборавио, јер као што каже наш заједнички пријатељ адвоката Владимир Цвијан, „Вучић често заборавља“, посебно када ти та амнезија иде у прилог.

Бела је болестан човек чију егзистенцију сте покушали да уништите само зато што је сарадник Таблоида за север Војводине и противник криминализације Српске напредне странке и Србије. Бела је водио СНС у Сенти, Бела је улагао свој новац да би ти дошао на власт. И шта је доживео?! Да Цвијан и ти одиграте игру, да га прво извучете са многим поштеним људима, прво напоље из СНС, а ево сад и да га стрпа твоја власт у затвор. Када хоћете већ неког да стрпате, имате ви хиљаду начина, сваком се може нешто ишчачкати. Та судбина и све вас чека, видећете како је то лепо.

Бела је пре свега поштен човек који живи од свог рада, а као приватник у овој твојој Србији такав живот без рекета очигледно није могућ. Свима нама из Таблоида си по нешто ишчачкао и сви смо или, приведени као ја, или ухапшени као Милан Маленовић или Бела Молнар. Јел то радите као пример како ће проћи свако ко критикује власт? Јел ти као Звездин хулиган мислиш да си храбрији од нас? Јел ми сад треба да те се уплашимо? Да се повучемо у мишије рупе у које си отера пола Србије и још из тих рупа из страха да гласамо за тебе!

Дођи себи, ни тебе нико није хапсио док си био опозиција. Која је бре ово замена теза ви све богатији, напљачкали се, ви ћете да уживате, а ми који само пишемо о пљачкама да идемо у затвор, ми који се боримо против криминала и корупције ми криминалци, добро си ти то смислио. Непревазиђени си геније. Замисли да је нас и тебе заједно са нама прошла власт хапсила, а кидали смо им много више живаца него што кидамо теби данас, ником длака са главе није фалила. А шта ти радиш? Није добро ово што радиш. Упозоравам те да се затварају стари и болесни, ако баш мора неко да се затвара, затварајте нас млађе, има у редакцији нас неколико, ако мора баш из Таблоида.

Срам те било, пре свега те срам било што смо хиљаду пута заједно седели, писали текстове против жутих, ми смо тебе довели на власт а ти нас хапсиш, који ти је ђаво? Човече дођи себи, желим да верујем да тај који је ово урадио у твоје име није добио твоје одобрење, на пример урадио је то да би ти се додворавао, нека тај неко буде обавештен да пусти Белу Молнара на слободу. Међутим, историја нас учи да ти све знаш.

Причали смо ја и ти много пута о Стаљину и оној чувеној причи о затвореницима који су умирали у руским логорима са речима: „Да друг Стаљин ово зна он би дошао и спасао нас“ Наравно да друг Александар Вучић све зна. Зато те још једном лепо молим: Пуштај Белу Молнара напоље, није он човек за затвор, знаш ти добро ко јесте, немој да заузима другима место.

 

Вишекруна Ђорђе

Можда ти се свиди

Оставите коментар