Почетна » Маја Гојковић расписала локалне изборе за 26. април

Маја Гојковић расписала локалне изборе за 26. април

од admin
0 коментар

 

Она је позвала грађане да искористе своје грађанско право, да изађу на изборе и у демократском процесу одлуче о будућности локалних самоуправа у којима живе.

„ Позивам вас да пажљиво пратите програме свих кандидата у овом изборном процесу и да својим гласом изаберете оне који ће својом политиком моћи да унапреде живот у градовима и општинама. Позивам и све кандидате у предстојећим изборима да се надмећу за подршку грађанина добрим програмима и да се у кампањи уздрже од говора мржње. Све учеснике још једном позивам да се боре за наклоност бирача и грађана Србије, одговорношћу , радом и фер кампањом. Позивам на крају све да поштујемо демократску вољу грађана Србије која ће бити исказана 26. априла„, истакла је Гојковић

Одлука о расписивању локакних избора не односи се на Београд, Бор, Зајечар, Косјерић, Мајданпек, Лучане, Аранђеловац, Неготин, Мионицу, Медвеђу, Прешево, Кулу, Кладово, Дољевац и Смедеревску Паланку.

У овим локалним самоуправама од 2017. до 2019. године одржани су ванредни избори за локалне самоуправе. Рокови за спровођење избора почињу да теку одмах, а изборе за одборнике скупштина градова и општина спроводиће надлежни органи.

М.Р.М  Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар