Почетна » Инцидент на седници СО Аранђеловац, одборник Заветника ударио одборника СНС

Инцидент на седници СО Аранђеловац, одборник Заветника ударио одборника СНС

од Други Пишу
0 коментар

Немања Зечевић и Огњен Зечевић, синови народног посланика Зорана Зечевића из редова Заветника, претили су и физички напали одборника Српске напредне странке, на седници Скупштине општине Аранђеловац, пренели су медији, а о томе је известила и РТВ Шумадија.

Немања Зечевић и Огњен Зечевић, синови народног посланика Зорана Зечевића из редова Заветника, претили су и физички напали одборника Српске напредне странке, на седници Скупштине општине Аранђеловац, јавила је РТВ Шумадија, а преноси Данас.

Инцидент се догодио током расправа по другој тачки дневног реда – Израда измене и допуне просторног плана Општине Аранђеловац, наводи се.

На снимку се види кошкање, притрчавање и како Немања Зечевић, одборник у локалној скупштини, притрчава и са леђа шутира у леђа, па удара песницом у главу одборника СНС Микицу Васића који је потом пао.

Странка Заветници у Аранђеловцу се након инцидента огласила саопштењем објављеним на друштвеним мрежама.

„Данашња 8. редовна седница Скупштине општине Аранђеловац је прекинута због скандалозних говора председника општине Бојана Радовић, народних посланика СНС-а Милосава Милојевић и Јелене Миливојевић, односно због одборника СНС-а Микице Васић који је направио инцидент а који је даље изазвао физичку реакцију свих одборника Скупштине“, тврде Заветници у саопштењу.

Како наводе, такво понашање говори о непоштовању грађана.

„Као општински одбор Српске странке Заветници и одборници Скупштине сматрамо да овакво понашање председника општине, народних посланика и одборника Српске напредне странке говори у прилог томе колико не поштују грађане који су их гласали као ни институцију Скупштине општине. Најоштрије осуђујемо изливе мржње, манипулације и лажних оптужби поменутих чланова Српске напредне странке“, додаје се и закључује да „овакве наступе и изазивање физичких сукоба могу имати само они који се плаше да ће за све лоповлуке и лажи одговарати, како пред народом тако и пред надлежним органима“.

 

foto Printscreen/Fejsbuk/Marina Blagojevic

Данас/Н1

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар