Почетна » БАЋИНА: Ускоро ће почети привођења , одређивање притвора и саслушања свих осумњичених због малверзација у општини Сечањ

БАЋИНА: Ускоро ће почети привођења , одређивање притвора и саслушања свих осумњичених због малверзација у општини Сечањ

од admin
0 коментар

Господине Баћина, како коментаришете тренутну политичку ситуацију у општини Сечањ?

-У општини Сечањ већ дужи низ година нема политике и цео систем је урушен. Стање у општини је катастрофално. Општина је презадужена. Председник општине гледа само свој лични интерес као и интерес својих рођака и пријатеља. Тренутно власт у општини Сечањ чине Срс и Снс. У Сечњу се све сада своди по систему трговине, по принципу ко колико гласача може да обезбеди, толико део колача добије.

Поднели сте кривичну пријаву против председника општине Сечањ. Какве су реакције тужилаштва и који су ваши следећи кораци?

-Тако је, поднео сам кривичну пријаву против председника општине Сечањ Предрага Милошевића Карасија. Искрено, изненађен сам брзом реакцијом тужилаштва. Ускоро ће почети привођења , одређивање притвора и саслушања свих осумњичених због малверзација у општини Сечањ. Немогу вам открити баш све моје планове али казаћу вам само да ових дана предајем неколико кривичних пријава против општинских функционера.

Ближи се рок исправке неправилности које је утврдила Државна ревизорска инспекција у 2015. години.Како то коментаришете ?

-Да 08.03.2017. истиче рок за исправку неправилности које је утврдила ДРИ. Пошто је свима познато да је немогуће исправити тендере као и уговарање послова без јавних набавки, очекујем хитну реакцију тужилаштва као и хапшење свих одговорних лица који су, по извештају ДРИ ненаменски трошили општински новац. ДРИ је већ поднела кривичне и прекршајне пријаве тако да се хапшење свих учесника и саучесника може очекивати сваког момента.

За Жиг Инфо:
Дејан Горановић

Можда ти се свиди

Оставите коментар