Почетна » Народни посланик и потпредседник ПОКС Владимир Ђорђевић, о Косову, Рио Тинту, народу и Србији

Народни посланик и потпредседник ПОКС Владимир Ђорђевић, о Косову, Рио Тинту, народу и Србији

од Жиг Инфо
0 коментар

„Ја, Владимир Ђорђевић, најпре отац, Србин, хришћанин, а потом књижевник, спортиста, десничар, политичар, ја такав какав јесам, а у идејама и борбености никада сам, ја се не предајем!
Не предаје се ни српски народ на Косову и Метохији, ни народ у целој Србији, само што издајничка власт то није спремна да чује.

Зато морамо да будемо гласнији!
Свако ко данас жели, може да види истину, истину да је Србија разбијена, народ подељен и економски уништен, институције обесмишљене, Устав погажен.
Време је да заједно устанемо против режима или да ћутањем будемо саучесници у нестајању Србије, а на то не пристајем!
Нема много јавног простора где ће нам дозволити да се огласимо, зато на овај начин упућујем позив свима који могу, знају, смеју и хоће, да ставимо тачку на највећу издају Србије која нам се одвија пред очима!
Време је да се стави тачка на све покушаје да Србија остане без Косова и Метохије, да се спаси земља од копања и раскопавања, народ од просјачког штапа, образовање од девастирања, а младост од безнађа. Издајничка власт је заборавила да су Срби борбен народ и да у истом тренутку можемо водити битке на више фронтова.

Нити ће Рио Тинто послужити као покривалица за издају Косова и Метохије и тотално имплементирање француско-немачког и охридског споразума, нити ће ситуација са Косовом и Метохијом бити покривалица за копање широм Србије!
Специјални представник Европске уније за дијалог Приштине и Београда, Мирослав Лајчак, каже да је Србија повукла писмо упућено Бриселу прошле године, у којем је изразила резерве према Споразуму на путу ка нормализацији односа са Косовом.

Не! Србија није повукла писмо, повукли су га они који више немају већину јер за издају Косова и Метохије и Рио Тинто, нису добили подршку народа који их је прозрео и окренуо им леђа. Да данас распишу изборе са овом и таквом издајничком политиком, не би прешли ни цензус.
Ова власт, да врати изгубљену територију и суверинитет Србије, да поништи све издајничке споразуме и договоре, укључујући пројекат Јадар и остала раскопавања Србије.

Да одмах сазову седницу скупштине Србије о Косову и Метохији, коју обећавају већ дуже време, а на којој ће се прогласити окупација Косова и Метохије.Или пак да кажу да неће ништа од тога, па да ми као народ организујемо, узмемо ствари у своје руке, јер је ово наша отаџбина и морамо је бранити и одбранити, како од страних, тако и од домаћих непријатеља.
З

најући њих, наставиће да нуде паштете и паризер, док у скупим оделима са нашим непријатељима испијају прескупа вина и закуцавају последње ексере у сандук у који су сместили Србију.
Народе српски, Косово и Метохија као и ископавање литијума се данас брани у Београду!
Доста је толерисања „демократских“ преговора терориста са једне и издајника са друге стране.
Време је да се своде рачуни, јер када нема правде за народ, нека не буде ни мира за власт!“

Можда ти се свиди

Оставите коментар