Почетна » Црвена Звезда повела са 2 – 1 у победама

Црвена Звезда повела са 2 – 1 у победама

од admin
0 коментар

Кошаркаши Црвене Звезде однели су другу победу у полуфиналним мечевима АБА лиге. Црвено – бели су декласирали екипу Партизана резултатом 85:95 и тиме се приближили на корак до пласмана у финале.

У току првог полувремена водила се неизвесна борба, а црно – бели су у два наврата били у вођству. Међутим, последње две четвртине, изабраници Дејана Радоњића одиграли су на врхунском нивоу. У последњој деоници, играчи Душка Вујошевића су успели да се приближе на -1, након чега гости враћају предност и успевају да забележе значајних 2 – 1 у победама. Најефикаснији играч био је Калинић са 25 поена, а за њим и Милосављевић са 23 и Џенкинс са 22 поена и четири тројке.

Полуфинални мечеви играју се у три добијене утакмице. Након прве две, у којима је Звезда била домаћин, резултат је био изједначен. Због другог пораза, Партизан ће се сутра борити за изједначенје и пету утакмицу која ће се, уколико успеју, играти у среду. Четврти меч је на програму у недељу, од 21 час, уз директан пренос на каналу Спорт клуб.

Фото: МН Прес

Текст: Милица Јовановић

Можда ти се свиди

Оставите коментар