Почетна » НАСТАВЉЕН ТУРНИР Осмо коло Малог ноћног турнира Умчари 2016 (ФОТО)

НАСТАВЉЕН ТУРНИР Осмо коло Малог ноћног турнира Умчари 2016 (ФОТО)

од admin
0 коментар

Прву утакмицу осмог кола одиграли су Гронет и Еурозвезде.

До полувремена није било голова, а Гронет је у другом полувремену два пута повео (1:0, 2:1). Еурозвезде су оба пута резултат изједначиле, па је утакмица завршена нерешеним резултатом 2:2. Голове за Гронет дали су Младеновић и Пешић, док је двоструки стрелац Еурозвезда на овом мечу Лалић кажњен жутим картоном.

Коначан резултат: 19:15 ГРОНЕТ – ЕУРОЗВЕЗДЕ (0:0) 2:2

У другом дуелу, Пекара АС је повела голом Живковића, али је до полувремена К-Тим изједначио резултат на 1:1.

У другом полувремену играчи К-Тима су повели са 2:1, а у самом финишу меча искористили су одсутност противничког голмана, шутирали на празан гол са више од пола терена и на тај начин постигли трећи погодак за коначних 3:1. Стрелци за К-Тим били су Крстић са једним и Пауновић са два поготка, а жуте картоне добили су Пауновић (К-Тим) и Дељанин (Пекара АС).

Коначан резултат: 20:00 К-ТИМ – ПЕКАРА АС (1:1) 3:1

Романтичарима је победа над Нил Трансом донела прво место на табели. Прво полувреме су добили са 1:0, али иако су играчи Нил Транса у другом полувремену изједначили, Романтичари су поново повели и утакмицу завршили резултатом 3:2.

У листу стрелаца уписали су се Ранковић, Жмурић и Радојичић за Романтичаре и Мијаиловић и Радојичић за Нил Транс.

Коначан резултат: 20:45 РОМАНТИЧАРИ – НИЛ ТРАНС (1:0) 3:2

У четвртој утакмици екипа С времена на време је убедљиво поразила Лестер са 0:6. По два гола постигли су Матејић и Томовић, док су по један Павловић и Стокић.

Ова победа није утицала на њихово рангирање на табели па су и даље на трећем месту. Лестер остаје једина екипа без остварене победе.

Коначан резултат: 21:30 ЛЕСТЕР – С ВРЕМЕНА НА ВРЕМЕ (0:2) 0:6

У последњој утакмици, Јокса Тим је дошао до своје друге победе. Ову утакмицу обележио је први црвени картон на турниру. Њега је зарадио Петровић, двоструки и једини стрелац за К-Зон на овој утакмици. Након што је постигао свој други гол за резултат 2:4, када је требао да врати лопту са центра играчима Јокса Тима, уместо да лопту дода у ноге некоме од играча, Петровић је лопту шутнуо у оквир противничког гола.

Иако је постигао погодак, гол је поништен, Петровић кажњен црвеним картоном, а К-Зон је два минута играо са играчем мање, што је Јокса Тим искористио и постигао пети гол за коначних 2:5. По један гол за Јокса Тим постигли су Станојевић и Недељковић, а три гола дао је тренутно најбољи стрелац турнира Станојевић Данијел са до сада 11 погодака.

Коначан резултат: 22:15 К-ЗОН – ЈОКСА ТИМ (0:2) 2:5

Програм деветог кола Малог ноћног турнира Умчари 2016

19:15 ЈОКСА ТИМ – ЛЕСТЕР

20:00 ПЕКАРА АС – К-ЗОН

20:45 НИЛ ТРАНС – К-ТИМ

21:30 ЕУРОЗВЕЗДЕ – РОМАНТИЧАРИ

22:15 С ВРЕМЕНА НА ВРЕМЕ – ГРОНЕТ

 

Д. Јанковић

Можда ти се свиди

Оставите коментар