Почетна » ТРЕЋЕ КОЛО Још једно вече Малог ноћног турнира Умчари 2016

ТРЕЋЕ КОЛО Још једно вече Малог ноћног турнира Умчари 2016

од admin
0 коментар

Прва утакмица трећег кола одиграна је између Пекаре АС и Нил Транса. Како су се ова два тима борила за прво место на табели, током утакмице међу играчима је било доста тензије, гурања и повлачења за дресове.

Оба тима су показала одличну игру у првом полувремену које је завршено нерешеним резултатом 1:1. Међутим, у другом полувремену игра је била доста оштрија, па је због тешког фаула Живковића (Пекара АС) добио жути картон, а притисак на терену је кулминирао неспортским понашањем и насртајем голмана Нил Транса на противничког играча који га је згазио током напада. Након што је Пекара АС повела са 3:2, на самом крају утакмице сви играчи Нил Транса, укључујући и голмана, су кренули у одлучујући напад како би изједначили резултат. Пред противничким голом су изгубили лопту, што су противници искористили и са више од пола терена постигли гол за резултат 4:2, којим су осигурали останак на првом месту на табели. Стрелци за Пекару АС били су Дељахин са једним и Живковић са три поготка, док су за Нил Транс по један погодак постигли Михајиловић и Радојичић.

Коначни резултат: 19:15 ПЕКАРА АС – НИЛ ТРАНС (1:1) 4:2

У наредној утакмици играчи С времена на време су, након начињених 5 фаулова, дали прилику играчима К-Зона да шутирају пенал након сваког наредног прекршаја. Феноменална одбрана голмана С времена на време, Александра Маторчевића, учинила је да К-Зон поведе у првом полувремену само са 1:0. Због слабије игре и доста изгубљених лопти у другом полувремену, К-Зон је и поред вођства на полувремену утакмицу изгубио са 2:5. Због оштрије игре, жуте картоне су добили Недељковић и Павловић. Голове за К-Зон су постигли Симеуновић и Петровић, док је за С времена на време три гола дао Ранковић, а по један Спасић и Павловић.

Коначни резултат: 20:00 К-ЗОН – С ВРЕМЕНА НА ВРЕМЕ (1:0) 2:5

Иако је на почетку утакмице Јокса Тим успео да поведе са 2:0, након искоришћеног пенала због играња руком у казненом простору, Еурозвезде су до краја полувремена изједначили резултат на 2:2, а до краја утакмице постигли још три гола и славили резултатом од 2:5. Стрелци за Јокса Тим су били Ковачевић и Станојевић, док је за Еурозведе два гола дао Миловановић, а по један Станојловић, Стојковић и Павловић.

Коначни резултат: 20:45 ЈОКСА ТИМ – ЕУРОЗВЕЗДЕ (2:2) 2:5

Романтичари су у првом полувремену четврте утакмице повели резултатом од 4:0 над Лестером. У другом делу игре, утакмица је накратко прекинута због повреде голмана Романтичара који је, бацивши се да би одбранио гол, ударио лицем у ноге противничког играча. Голман се убрзо вратио у игру, а утакмица је завршена резултатом 7:2. Двоструки стрелац за Лестер био је Бјелица, док су код Романтичара по два поготка постигли Пантић и Радаковић, а по један Ранковић, Жмурић и Радојичић.

Коначни резултат: 21:30 РОМАНТИЧАРИ – ЛЕСТЕР (4:0) 7:2

У последњој утакмици, након равноправне игре и 0:0 на првом полувремену, голови су пали у самом финишу меча између К-Тима и Гронета. Гронет је на смом крају повео са два гола Миленковића, док је Пауновић у последњим тренуцима меча успео да ублажи пораз К-Тима голом за коначних 1:2.

Програм турнира за понедељак, 11. јул

19:15 ЛЕСТЕР – НИЛ ТРАНС

20:00 ЕУРОЗВЕЗДЕ – ПЕКАРА АС

20:45 С ВРЕМЕНА НА ВРЕМЕ – ЈОКСА ТИМ

21:30 ГРОНЕТ – К-ЗОН 22:15 РОМАНТИЧАРИ – К-ТИМ

 

Д. Јанковић

Можда ти се свиди

Оставите коментар