Почетна » Огласио се ФСС, послао важно обавештење за навијаче који желе на Европско првенство

Огласио се ФСС, послао важно обавештење за навијаче који желе на Европско првенство

од Други Пишу
0 коментар

Фудбалски савез Србије огласио се саопштењем везаним за улазнице за утакмице репрезентације Србије на Европском првенству у Немачкој.

Србија се налази у групи Ц заједно са Словенијом, Данском и Енглеском.

Први меч ће одиграти управо против „гордог албиона“ 16. јуна, након чега следе Словенија (20. јун) и Данска (25. јун), а ФСС је открио наредне кораке свима који су аплицирали за улазнице за утакмице:

„Обавештавамо све навијаче који су аплицирали за улазнице за ЕУРО 2024 да је данас почело слање позивница за плаћање свима који су били успешни на лутрији. Потребно је испоштовати рок за плаћање који ће бити назначен у маилу.

Такође, ваша апликација може бити и делимично успешна (примера ради аплицирали сте за улазнице за три утакмице, а добили само за две или само за једну). Ваша апликација може бити и неуспешна, у том случају нећете добити маил обавештења.

Статус апликације можете проверити и логовањем на свој Мy УЕФА налог преко ког сте аплицирали (https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/ клик на ЦХЕЦК МY РЕСУЛТС).

Уколико је Ваша апликација била неуспешна, наредна прилика за куповину улазница биће у марту, уколико буде доступних улазница после првог круга продаје. Додатне информације о овоме објавићемо благовремено.

Честитамо свим добитницима и видимо се у Немачкој“, наведено је на сајту ФСС.

Foto:LaPresse / ddp USA / Profimedia

Страхиња Николић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар