Почетна » Социјалистичка партија Србије представила своје кандидате у Врчину

Социјалистичка партија Србије представила своје кандидате у Врчину

од admin
0 коментар

У препуној Сали Дома културе у Врчину коалиција Социјалистичка партија Србије Ивица Дачић – Јединствена Србија Драган Марковић Палма представила је своје кандидате за одборнике са територије МЗ Врчин, Драгану Ристић, др Небојшу Благојевића и Петра Теофиловића, кандидата испред МЗ Заклопача Александра Стојковића као и кандидата за председника општине Гроцка Милана Јанковића Жирета и кандидата за посланика Драгану Ћујић.

Састанку је присуствовао и секретар ГОСПС Београд и председник одборничке групе у Скупштини Београда Никола Прелевић.

Поздрављени бурним аплаузима кандидати су представили програм коалиције Социјалистичка партија Србије – Јединствена Србија. Кандидат за председника општине Гроцка Милан Јанковић Жире нагласио је да ће се залагати за изградњу инфраструктуре и развој пољопривреде и туризма. Инфраструктурно уређење општине Гроцка је основа за довођење инвеститора и отварање нових радних места.

Кандидати за општинске одборнике изразили су наду да ће својим радом и залагањем утицати на побољшање живота и уређење животне средине у МЗ Врчин и Заклопача.

Поздрављајући присутне Никола Прелевић је констатова да је Социјалистичка партија Србије у Гроцкој за предстојеће изборе предложила своје најбоље кандидате а да је Милан Јанковић-Жире био до сада најбољи председник општине Гроцка и да је сигуран да ће бити најбољи председник општине Гроцка и у наредном периоду.

Поручио је грађанима да размисле и да 24. априла на гласачком листићу заокруже лису под редним бројем 3!

Одговорност за будућност!
Храбро до победе!

Можда ти се свиди

Оставите коментар