Почетна » U spektakularnom koncertu na Tašu uživalo 15.000 ljudi!

U spektakularnom koncertu na Tašu uživalo 15.000 ljudi!

од admin
0 коментар

Čuveni dečji hor RTS-a “Kolibri” otvorio je spektakl “Noć muzike”” u 20.50 sati pred 15.000 ljudi. Nakon “Kolibrija” je simfonijski orkestar RTS pod upravom Bojana Suđića izveo “Serenadu Beogradu” i “Beograde”, što je publika pozdravila frenetičnim aplauzom.

Publika je nakon svake numere glasnim ovacijama i aplauzima pozdravlja muzičare na sceni. Oduševio je i francuski tenor Amadi Laga, koji je izveo italijanski tradicional “O Sole mio”.

„Noć muzike“ na Tašmajdanu Noć muzike na Tašmajdanu Noć muzike na Tašmajdanu Noć muzike na Tašmajdanu Noć muzike na Tašmajdanu Noć muzike na Tašmajdanu Noć muzike na Tašmajdanu Noć muzike na Tašmajdanu Noć muzike na Tašmajdanu Noć muzike na Tašmajdanu

U centru Beograda čuli su se “Sirtaki”, “Kan-kan”, Dvoržakova “Igre” i Bramsova “Mađarska igra”, “Krcko Oraščić” Čajkovskog, Orfova “Karmina Burana”, Hačaturijanova “Igra sabljama”, Pučinijeva opera “Sve do Amerike”, Geršinov “Samertajm”… pa čak i muzika iz filma “PIrati sa Kariba.

Dečji hor „Kolibri“ oduševio publiku Noć muzike na Tašmajdanu Noć muzike na Tašmajdanu Noć muzike na Tašmajdanu Noć muzike na Tašmajdanu Noć muzike na Tašmajdanu Noć muzike na Tašmajdanu Noć muzike na Tašmajdanu Noć muzike na Tašmajdanu Noć muzike na Tašmajdanu Noć muzike na Tašmajdanu Noć muzike na Tašmajdanu

Skoro 1.000 ljudi posmatralo je ovaj spektakl u parku Tašmajdan, gde je bio postavljen video bim na kojem je direktno prenošen koncert.

Za kraj simfonijski orkestar RTS-a odsvirao je na bis “Marš na Drinu”.

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар