Почетна » Саслушани Вук Цвијић и Милан Лађевић о инциденту у Косовској улици

Саслушани Вук Цвијић и Милан Лађевић о инциденту у Косовској улици

од Други Пишу
0 коментар

Новинар недељника „Радар“ Вук Цвијић, на кога је 29. маја у Косовској улици у Београду напао директор таблоида „Српски телеграф“ Милан Лађевић саслушан је данас у Првом основном јавном тужилаштву у Београду. Такође, како је наведено у саопштењу тужилаштва, саслушан је и Милан Лађевић.

Како је наведено из тужилаштва, тужилац је од Цвијића и Лађевића прикупио потребне податке, а након прикупљања других потребних доказа биће донета одлука о даљем поступању о чему ће јавност бити обавештена, преноси Нова.рс.

Подсетимо, Вук Цвијић, новинар недељника „Радар“ нападнут је недавно физички у центру Београда. Нападач је био директор „Српског телеграфа“ Милан Лађевић.

Након напада редакција политичког недељника „Радар“ упутила је истог дана отворено писмо свим надлежним институцијама, као и министру унутрашњих послова, премијеру и председнику Србије, у којем их позива да до краја испитају све чињенице напада.

Након отвореног писма, министарка правде Маја Поповић истакла је да је сигурна да ће надлежни органи у „најкраћем року у потпуности утврдити чињенично стање и све околоности“.

Лекарски извештај је потврдио да је Цвијић задобио ударац.

Због напада на новинара „Радара“ саопштењем се огласила и Унитед Медиа која је навела да се ради о безумном нападу и инсистирала на кажњавању виновника напада по закону.

Foto N1

нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар