Почетна » ВАПАЈ МАЈКЕ ИЗ БЕОГРАДА „Помозите ми да нађем синчића“

ВАПАЈ МАЈКЕ ИЗ БЕОГРАДА „Помозите ми да нађем синчића“

од admin
0 коментар

Покуцала сам на сва врата, полиција је расписала потерницу за Драганом и мојим сином. Међутим, већ два месеца о њима ни трага ни гласа…

Полиција не може да нађе малог Димитрија

Дрхтавим гласом, овим речима започиње своју причу Сања Бубало (43) из Београда, мајка двогодишњег Димитрија којег је његов отац Драган Степановић, са којим је била у вези, насилно одвео од ње 20. августа ове године.

OČAJNA: Sanja Bubalo

ОЧАЈНА: Сања Бубало

Како прича несрећна жена, која има још троје деце из претходног брака, за Драганом и дечаком је полиција расписала потрагу, али трага о њима нема већ два месеца.

– Старатељство над Димитријем је додељено мени, а Драган је у центру за социјални рад потписао да је сагласан са тим. Ипак ја нисам одустала од суда и требало је да следеће рочиште имамо 31. августа. Међутим, он је побегао и одвео дете 10 дана пре тога – објашњава Сања.

За Драганом Степановићем, који има пријављено боравиште на територији Француске, чије има и држављанство, расписана је потерница након што се није појавио на суђењу.

Ипак, Сања страхује да је одвео сина у Француску.

Dečakov otac Dragan Stepanović ima registrovano prebivalište u Francuskoj i Sanja strepi da je njihovog sina odveo u tu zemlju

Дечаков отац Драган Степановић има регистровано пребивалиште у Француској и Сања стрепи да је њиховог сина одвео у ту земљу

– Он годинама живи у Француској, а у Бановце где има кућу долази с времена на време. И он, али и наш син имају двојно држављанство. Међутим, дечаков пасош је код мене. У Француску је могао само да га прокријумчари, али надам се да то није урадио јер његов телефон и даље звони – прича Сања.

Она је од суда тражила да се лоцира Драганов мобилни.

– Његов телефон звони, али чудно. Мислим да је преусмерио позиве на неки други број. Он се никоме није јављао, па чак ни родбини коју је испитала полиције. Драган је сина видео неколико пута од када сам се породила. Никада му нисам бранила да га види. Тог дана када га је одвео ја сам била у његовој породичној кући у Бановцима, довела му Димитрија и отишла са старијом ћерком код лекара. Када сам се вратила, све је било затворено. Одмах сам полицији пријавила нестанак – присећа се Сања.

Додаје и да моли све људе да ако примете дечака и његовог оца, да то пријаве најближној полицијској станици.

– Он је морао у продавницу, да изађе на улицу. Ја сам обишла све што сам могла, обраћала сам се свима. Полиција ради свој посао, али ни они не могу да их нађу. Надам се да ће неко да их види и то одмах јави полицији. Мој Димитрије је мали, буквално сам га до јуче дојила. Превише је мали да се на такав начин одвоји од мајке – кроз сузе прича наша саговорница и каже да дечаков отац вози плави комби “пежо 807”, француских таблица.

Драганов ујак: Та прича ме не занима

“Блиц” је ступио у контакт и са Александром Алексићем, ујаком Драгана Степановића, међутим, он није био расположен за разговор. Прокоментарисао је само да га не занима нико од њих и да не жели да прича о њиховом односу.

Бојана Богосав     Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар