Почетна » Војтеховски: Водићу битку са Тужилаштвом, знам ко стоји иза тога

Војтеховски: Водићу битку са Тужилаштвом, знам ко стоји иза тога

од admin
0 коментар

 „У августу сам била ван града и мене је тражила полиција, председница кућног савета ме је обавестила. Ја сам била уверена да је нека грешка, тражила сам полицајца на телефон и они су рекли да имају неки налог, без навођења о чему се ради. Тог момента сам позвала авоката Владимира Тодорића да провери у суду о чему се ради“, рекла је Војтеховски у емисији Н1 Студио Ливе.

 

Додаје да није имала никакву информацију да постоји било каква истрага или кривична пријава.

„Упознајем се са предметом тек након што је расписана потерница и кад сам прекинула летовање и јавила се у Тужилаштво“, наводи она.

Она оцењује да је реч о „селективном раду Тужилаштва“.

„Они могу да траже неког тамо где се сигурно не налази и онда да расписују потерницу, а да то исто тужилаштво ниједног тренутка није истраживало оно што је било предмет мојих емисија. Наиме, ја сам извештавала о основаној сумњи да постоји организована криминална група – у саставу исти вештаци, иста адвокатска канцеларија, исти судија – који у рекордно кратком року одузимају децу мајкама за рачун богатих, моћних мужева“, каже она.

Војтеховски каже да није једина извештавала о томе, али је „покренула клупко које је довело до најпознатијег случаја – Марије Мали“.

„Емисија је вратила децу Марији Мали односно да се емисија не би емитовала Марија Мали је повукла сагласност и заузврат је добила децу“, каже Војтеховски.

Војтеховски каже да ће водити своју битку са Тужилаштвом и да зна ко стоји иза тога – они које је „дирнула у тој групи“.

Н1/Нунс

Можда ти се свиди

Оставите коментар