Почетна » Богдановић: Жена ми рекла да нисам погрешио, требало да кажем „одређене супруге“

Богдановић: Жена ми рекла да нисам погрешио, требало да кажем „одређене супруге“

од Други Пишу
0 коментар

Стручни консултант Радио-телевизије Србије Раде Богдановић је после утакмице репрезентације Србије са Швајцарском покушао да објасни своју изјаву о супругама фудбалера, која је наишла на осуду дела јавности. Богдановић се није извинио, казао је да му је његова жена рекла да није погрешио, али да је требало да каже „неке супруге“. И за крај је истакао да остаје при свом ставу да је репрезентацији требало омогућити више мира.

Водитељ РТС-а Јован Мемедовић осврнуо се после пораза репрезентације Србије од Швајцарске и на речи њиховог госта у студију Радета Богдановића, који је приликом претходног гостовања узбуркао јавност својим изјавама о супругама фудбалера које треба да „љуљају децу“ и „купају се у тим милионима“.

Мемедовић је због тога затражио од Богдановића извињење и појашњење целе ситуације. Међутим, Богдановић је уместо извињења испричао шта је њему о целој ситуацији рекла његова жена.

 

„Причали смо о фудбалу, била је тема да ли жене треба да иду доле или не, шта треба нашим репрезнтативцима… морам да вам кажем, ја сам у животу имао три ауторитета. Један ми је био покојни отац, други ми је мајка Нада и трећи ми је супруга с којом се забављам од 4. јануара 1989. године у 12 сати и 30 минута на аутобуској станици Грбавица смо се упознали, она у зеленој ‘Монт’ јакни, а ја после тренинга“, рекао је Богдановић.

Затим је испричао шта му је супруга рекла после анализе мечева које је изнео у студију РТС-а.

„Она ме искритиковала кад сам анализирао утакмицу са Камеруном, пошто зна, рекао сам малопре колико сам га ценио и волио и колико га волим и поштујем – Драгана Стојковића Пиксија. На тој утакмици, ја сам је просто видео, тако сам хтео да кажем, тако сам изанализирао, она сматра да нисам требао. Она сматра да тако нисам требао. Ја сам рекао ‘Ок, ако ти сматраш’ да то нисам требао, али ја сам професионално одрадио свој задатак. У другој ситуацији ми је рекла да нисам ништа нисам погрешио, да сам само могао да кажем одређене супруге, али ето нисам имао времена, овде је увек мало стрес. То је конктест причања о утакмици, о припреми. Рекао сам да је Вељко Пауновић на СП на Новом Зеланду освојио зато што је квалитетан тренер и човек, зато што је направио групу сјајних играча и био је много далеко да би му долазили у хотел разноразни људи. Према томе и даље сматрам да је репрезентацији требао мир, да су требали да буду боље изоловани и да је ту ФСС подбацио“, образложио је Богдановић своју изјаву.

 

Још једном је поновио да је говорио у контексту фудбала.

„Причао само у контектсу фудбала, нисам активан на друштвеним мрежама и нисам их пратио. Толико посла имам, таман посла да будем и тамо, али мислим да је то група жена која се не разуме у фудбал и то је морају. Оне не знају шта је сам фудбал, фудбалска игра, шта је припрема пред утакмицу, а видели сте чак и вечерас каква је то ситуација, шта треба после меча“, рекао је Богдановић између осталог.

Н1 Београд

Можда ти се свиди

Оставите коментар