Почетна » Данас почињу радови у Теразијском тунелу: Објављено колико ће трајати, промењен и режим линија јавног превоза

Данас почињу радови у Теразијском тунелу: Објављено колико ће трајати, промењен и режим линија јавног превоза

од Други Пишу
0 коментар

Секретаријат за јавни превоз је саопштио да ће током извођења радова у Теразијском тунелу од 15. до 30. априла, у временским интервалима од 22 до 3.30 часова, доћи до промена у раду линија јавног превоза.

Радови ће се изводити по фазама.

У фази И за саобраћај ће бити затворена страна тунела у смеру ка центру града, док ће у фази ИИ за саобраћај бити затворена страна тунела у смеру ка Новом Београду.

Током извођења радова саобраћај ће све време функционисати ка Новом Београду, док се мења режим рада линија јавног градског превоза у смеру ка центру града, и то на следећи начин:

Возила са линија 65 и 77 саобраћаће следећом трасом: Зелени венац – Призренска – Теразије – Коларчева – Македонска и даље редовном трасом.

На линијама 16, 27Е, 35 и 95, возила ће саобраћати на траси: Зелени венац – Призренска – Теразије – Коларчева – Трг републике – Француска – терминус „Трг републике” – Булевар деспота Стефана и даље редовном трасом, наводи се у саопштењу.

Возила на ноћним линијама 15Н, 68Н, 75Н, 603Н, 704Н и 706Н и минибус Е6 у смеру ка центру града саобраћаће трасом: Зелени венац – Призренска – Теразије – Коларчева – Трг републике – Француска – терминус „Трг републике”;
– возила са линије ЕКО 1 користиће следећу трасу: Зелени венац – Призренска – Теразије – Трг Николе Пашића и даље редовном трасом.

Напомена: Због одржавања 37. Београдског маратона, радови се неће изводити у ноћи између 27. и 28. априла, наводи се у саопштењу.

Foto: Vladislav Mitić/Nova.rs

Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар