Почетна » Хаос у гаражи Клиничког центра Србије: Људи чекају и по три сата сата да изађу, неки оставили аутомобиле и отишли

Хаос у гаражи Клиничког центра Србије: Људи чекају и по три сата сата да изађу, неки оставили аутомобиле и отишли

од Други Пишу
0 коментар

У гаражи Клиничког центра Србије поново је хаос. Како наводе грађани на друштвеним мрежама, створиле су се велике гужве, па се на излаз чека и по три сата.

„У гаражи у Клиничком центру људи чекају пуна три сата да изађу напоље. Угушиће се од издувних гасова, а овде ионако болесни људи долазе. Звали су саобраћајну полицију, али никога нису послали да реши проблем. Објашњавају им да гаража није ни требало да се направи ту“, стоји у објави на Инстаграму.

 

Како се може видети у коментарима, неки од грађана су чак и оставили своја возила у гаражи, а по њих ће доћи тек вечерас, у нади да ће гужва бити мања.

Иначе, ова гаража се налази између клинике „Лаза Лазаревић“ и Хируршке клинике КЦС. Како је раније писао БИРН, она је изграђена илегално, без потребних грађевинских дозвола.

Како је наш портал раније писао, за паркинг место у овој гаражи нико није привилегован. И здравствени радници, пацијенти, њихова пратња, као и грађани који долазе у посету оболелима – сви плаћају карту за свој аутомобил, а цена једног сата је скоро три пута скупља од цене у тој зони.

Због колоне аутомобила која се свакодневно прави испред гараже “Ресавска”, возила Хитне помоћи морају да чекају како би се пробила до улаза у Ургентни центар.

Foto: Instagram/serbialive_beograd

Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар