Почетна » Ђорђе Јоксимовић за Данас након што су му враћена деца: Сви смо срећни, играмо се одбојке испред куће

Ђорђе Јоксимовић за Данас након што су му враћена деца: Сви смо срећни, играмо се одбојке испред куће

од admin
0 коментар

– Сви смо срећни и радосни, осећај је невероватан. Тренутно смо испред куће, играмо се одбојке – каже за Данас Ђорђе, у чијем гласу одзвања задовољство што је после толико година борбе, штрајка глађу и пешачења до Београда, коначно са својим ћеркама.

Ђорђе каже да су ствари које су јутрос донели од хранитељске породице и даље нераспаковане, јер желе да дан искористе за игру и уживање.

Додаје и да ће ћерке ићи у школу која се налази пет минута од куће, да оне већ познају цео комшилук и да имају другаре и другарице.

После шест година, из Министарства за бригу о породици и демографију саопштено је да је надлежни суд донео првостепену одлуку о враћању родитељског права оцу деце.
Ђорђеве ћерке налазиле су се код хранитеља у Крагујевцу, којима су додељене пре четири месеца, након што су премештене из хранитељске породице из Тополе, код којих су биле претходних година.

Њему су деца одузета 2015. године. Пешачио је пет пута из Крагујевца до Београда, како би поново апеловао на надлежне институције да му врате децу.

Медији су писали да су му деца одузета због болести његове супруге, која се и даље налази на лечењу.

 

Јелена Диковић   Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар