Почетна » Живковац: За мање од сат времена изгубили су све што су имали, сада им је потребна помоћ

Живковац: За мање од сат времена изгубили су све што су имали, сада им је потребна помоћ

од admin
0 коментар
mih3

 

Тог 17. јануара, негде око пола десет у преподневним сатима био сам са мајком у кући. Осетили смо неки мирис, као да је неко нешто запалио. Изашао сам напоље, да погледам шта се дешава, погледао по комшилуку али нисам приметио никакву ватру. Претпоставио сам да је то од димњака комшија, јер је ваздух био загађен претходних дана. Вратио сам се у кућу, међутим тај мирис дима је био све јачи. Отрчао сам до спрата куће, да видим да ли је све у реду. Чим сам се ухватио за улазна врата, све ми је било јасно. Квака на улазним вратима је била врела, опекла ме по шаци. Ипак , успео сам да отворим врата и угледао да је пламен захватио цео спрат. Позвао сам ватрогасце, дошли су након 40- ак минута када је већ све изгорело, прича Момир- Моша Михајловић за Жиг инфо и додаје:

-Више ми није ни битно због чега је пожар настао. Да ли због струје или димњака, свеједно, знам да смо изгубили све што смо годинама стицали. Деца и жена ми нису били ту када се то десило. Славу „Светог Јована“ сам прославио, тј обележио на згаришту куће.

Данас, када смо посетили породицу Михајловић, комшије и предузеће ЈП“Водовод и канализација“ Гроцка у којем је запослен Михајловић,су се организовали како би уклонили шут који је остао након пожара.

mih3

Како каже Момир, мислили су се да ће рашчишчавање потрајати бар два, три дана, али захваљујући масовношћу комшија и водоводу Гроцка, завршено је све за пар сати.

mih2

Породици Михајловић из Живковца је сада потребан новац како би санирали изгорелу кућу. Кажу да, захваљујући пријатељима и родбини, за ствари су се снашли. Тренутно живе у Брестовику, а новац сакупљају како би што пре започели санирање објекта у којем живе.

mih1

Уколико неко жели и може да помогне породици Михајловић из Живковца то може урадити на следећи начин:

Момир Михајловић

Сврха : Донације:

Рачун: 200-26310830-21

Контакт телефон: 066 8064095

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар