Почетна » Побегао из Америке, да би нашао мир у Заклопачи

Побегао из Америке, да би нашао мир у Заклопачи

од Други Пишу
0 коментар

Кристијан Константинидис познати Тиктокер из Тексаса, пожалио се на живот у Београду и на буку која је у њему, те се и похвалио да поседује бункер у дворишту куће у Заклопачи, коју су његови родитељи купили. Овај млади дечко решио је напусти Тексас и настави свој живот у овом малом селу у околини Гроцке. Како је рекао, има своје планове за будућност, те нам је открио шта све жели да уради.

Кристијан се није никада осећао као Американац, и није волео живот у Тексасу, јер је живот на селу и у мањем месту много бољи, а и природа је предивна.

– Цео живот живео сам у Америци, па сам са шеснаест година решио да се преселим у Србију. По пореклу сам „пола Србин“ и од свог најранијег детињства волео сам српску културу и историју, тако да ме је баш занимала Србија. Никада се нисам осећао као Американац, нисам тамо припадао, тако да сам одлучио да се преселим овде, конкретно у ово дивно село Заклопачу – рекао је Кристијан.

Он каже да је након Тексаса прво отишао у Београд, и тамо живео неколико месеци међутим није му се баш свидело тамо. По његовим речима, људи нису љубазни тамо, као што је то случај код људи који живе на селу. Зато је одлучио да започне живот у неком много мањем месту.

– Живео сам неколико месеци у Београду и није ми се тамо свиђало. Превише је буке у Београду, превише је и људи, нисам спавао баш добро. Овде у Заклопачи је видите заиста прелепо, природа је нестварна, температура је супер, нема буке јер нема ни много аутомобила. Није ми се допало како се људи тамо понашају, овде су много бољи – каже Кристијан, док његова мама са прозора маше заставом „Трамп“.

Одмах поред степеништа куће налази се његов „бункер „, који је мали и скучен, па изгледа као некакво склониште из доба Енвера Хоџе. Претходни власник куће га је саградио пре око осамдесет година.

Кристијан је шаљиво рекао да је то простор у коме може да се склони уколико дође до светског рата. У овом његовом „бункеру“ смештен је огрев и дрва за зиму. На самом крају бункера је и склониште са једном малом светиљком, која једва да осветљава цео простор.

– Када смо купили кућу, „бункер“ је већ постојао и налази се поред куће у дворишту. Саграђен је пре осамдесет година, па уколико се нешто лоше догоди, имамо где да се сакријемо. Тренутно је свет у много лошем стању, ја се не бојим , али сам и срећан што имам где да одем, за разлику од Београђана. – прича у шали Кристијан.

Он је рекао да је чврсто одлучио да остатак живота проведе овде у Заклопачи, те би и волео да оснује породицу у овом српском селу.

 

– Планирам да овде проведем остатак свог живота. Ја ћу и бити власник ове куће једног дана. Такође, желео бих да нађем жену у Србији, да оснујем породицу и да подигнем своју децу овде у Заклопачи – каже Кристијан.

Видео погледајте ОВДЕ.

телеграф.рс/Newslite21.com

Можда ти се свиди

Оставите коментар