Почетна » „Задруга“ најпретраживанији појам на Гуглу у Србији 2019. године

„Задруга“ најпретраживанији појам на Гуглу у Србији 2019. године

од admin
0 коментар

 

Према листи коју је објавио Гугл најпретраживанији појам у Србији ове године била је „Задруга“, а следе „Пад берлинског зида“ и фудбалска утакмица „Србија – Португал“.

Следећи на листи највише претраживаних појмова су „ФИБА Wорлд Цуп“, серије „Игра престола“ и „Жигосани у рекету“, затим „Аустралиан Опен 2019“.

Серије „Убице мога оца 3“ и „Сенке над Балканом 2“ су такође високо котиране по броју претраживања, и налазе се на осмом и деветом месту најтраженијих појмова.

Евровизија се налази на више листа компаније Гоогле, као десети најпретраживанији појам, на четвртом је месту најпретраживанијих догађаја а на првом је месту међу најпретраживанијим фестивалима и сајмовима, испред „Беер Феста“, „Еxита“, „Феста“ као и Сајма аутомобила у Београду 2019. године.

Међу десет најпретраживанијих догађаја чак шест је спортских – утакмица Србија-Португал је на првом месту, следе „ФИБА Wорлд Цуп“ и „Аустралиан Опен“, на петом и седмом месту Вимблдон и Ролан Гарос, док је на десетом месту утакмица Црвена звезда – Јанг бојс.

На листи најпретраживанијих догађаја налазе се, осим Евровизије, и „Беер Фест“ на шестом месту, „Еxит“, који је на осмом месту и „Ускрс 2019.“, који је на деветом месту најпретраживанијих догађаја.

Најпретраживаније серије на Гуглу у Србији су „Игра престола“, „Жигосани у рекету“, „Убице мога оца 3“, „Сенке над Балканом 2“ и „Чернобиљ“.

На листи најпретраживанијих серија налазе се и „Погрешан човек“, „Беса“, „Црвени месец“, „Пет“ и „Краљ Петар Први“.

Бета/Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар