Почетна » ВРЧИН: Данас и сутра очитавање водомера

ВРЧИН: Данас и сутра очитавање водомера

од admin
0 коментар

БЕОГРАД – Екипе ЈКП „Београдски водовод и канализација“ ће данас и сутра очитавати водомере у насељу Врчин.

Позивамо све становнике овог насеља, као и власнике викендица, да изађу у сусрет читачима БВК и помогну да ова акција протекне у атмосфери међусобне сарадње. У случају лоших временских услова, акција ће бити одложена за први наредни период, када временски услови буду прихватљиви за очитавање, наведено је у саопштењу.

ЈКП „Београдски водовод и канализација“ моли све потрошаче да омогуће приступ водомерним склоништима (шахтовима, подрумима…), да водомерна места буду доступна и чиста, откључане капије дворишта или подрума у којима се водомери налазе, возила буду паркирана ван шахтова и тако допринесу ефикасном очитавању водомера.

Сарадњом Београдског водовода и корисника услуга нашег предузећа унапређујемо рад и квалитет пружених услуга, на обострано задовољство. З Заједничком акцијом, водомери ће бити очитани у најкраћем могућем периоду, а рачуни правовремено достављени свим потрошачима.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП Београдски водовод и канализација на телефон 3 606 606, а информације о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на нашој wеб адреси www.bvk.rs

ИЗВОР: КУРИР

Можда ти се свиди

Оставите коментар