Почетна » ЧИСТОЋИ није дозвољено да ПОСКУПИ, док је ЕКО ГРОЦКА одавно повећала цене услуга!

ЧИСТОЋИ није дозвољено да ПОСКУПИ, док је ЕКО ГРОЦКА одавно повећала цене услуга!

од admin
0 коментар

ЈКП „Градска чистоћа“ на Надзорном одбору почетком октобра донело је одлуку о повећању цене услуге изношења комуналног отпада за домаћинства. Захтев је упућен градоначелнику, међутим, како „Новости“ сазнају, он није усвојен. Тако ће суграђани бар још неко време плаћати по старом. Да ли ће исто важити за предузећа, још није јасно.

„Чистоћа“ је поднела захтев за сагласност на одлуку о поскупљењу преко Секретаријата за привреду. У образложењу је наведена чињеница да је цена последњи пут усклађивана у јулу 2015. године.

– Градоначелнику Зорану Радојичићу поднели смо захтев за повећање цене услуге изношења комуналног отпада за домаћинства у висини од пет одсто – потврђено нам је из ЈКП „Градска чистоћа“. – Али, он није усвојен и цена остаје непромењена, пишу Новости.

С друге стране у Гроцкој комуналне услуге су поскупеле, јер је Општинско веће одобрило повећање цена услуга за комуналне услуге предузећу „Еко Гроцка“

Подсетимо се, једна од информација, при оснивању Еко Гроцке, јесте била и да ће цене одношења смећа бити смањене.

Година за годину, допринела је да цене изношења смећа у Гроцкој поскупе, правдајући се повећаним ценама и трошковима. Еко Гроцка почиње са комуналним делатностима у Гроцкој од 1. новембра 2015. године а према потписаном уговору, Магип доо је власник 80 посто предузећа, док је ГО Гроцка 20. посто.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар