Почетна » „ФЛЕКИЦА“ Ово је ПЉАЧКАШ, који је убио радницу бензинске пумпе

„ФЛЕКИЦА“ Ово је ПЉАЧКАШ, који је убио радницу бензинске пумпе

од admin
0 коментар

Милош Сребрић (35), на фотографији, је пљачкаш који је смртно ранио студенткињу Кристину Каплановић (19). Виши суд у Београду одредио му је притвор, сумњичи се да је 25. маја приликом пљачке пумпе у Великом Мокром Лугу убио радницу и тужилаштво је против њега покренуло истрагу.

Сребрић се од петка налази у притвору Централног затвора, пошто му је одређен једномесечни притвор. На терет му се ставља тешко убиство, а притвор му је одређен да не би утицао на сведоке, као и да не би поновио кривично дело.

Сребрић на лицу има белег због чега му је надимак „Флекица“, зато је и везивао мараму преко лица током злочина у Великом Мокром Лугу.

Иначе, Сребрић је до сада неколико пута хапшен и осуђиван. У затвору је провео осам година због разбојништава, тешких крађа и трговине наркотицима.

Он је ухапшен прошле седмице након вишемесечне потраге, под сумњом да је приликом пљачке пумпе у насељу Велики Мокри Луг, уз употребу ватреног оружја, починио разбојништво и том приликом тешко ранио Каплановићеву, која је од задобијених повреда преминула четири дана касније.

Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар

19 − six =