Почетна » НЕСТАЛА ДВА МЛАДИЋА СА ПОДРУЧЈА ГРОЦКЕ Породице из Калуђерице и Пудараца моле за помоћ

НЕСТАЛА ДВА МЛАДИЋА СА ПОДРУЧЈА ГРОЦКЕ Породице из Калуђерице и Пудараца моле за помоћ

од admin
0 коментар

Са подручја ГО Гроцка, тачније из Калуђерице и Пудараца у последња четири дана нестала су два младића од 18 и 19 година. Породице несталих младића немају никакве информације о њима, а за њих кажу да су били мирни и повучени као и да су доста времена проводили за рачунаром.

Наиме, Лазар Ристевски (19) нестао је у понедељак по подне у Калуђерици. Породица већ четири дана нема никакве информације о њему и моли за помоћ.Лазар је крупније грађе, висок између 170 и 180 центиметара, тамно смеђе косе, на себи је имао црну тренерку, дукс са капуљачом и црне патике.

Приватна архива

– Последње три године скоро и да није излазио из куће, све време је седео за компјутером. Плашим се да му се нешто лоше није догодило – рекао је његов брат Милош и замолио све оне који имају било какву информацију о Лазару да јаве најближој полицијској станици.
Нестанак је пријављен полицији 10. октобра.

Немања Маринковић, 18 година из Пудараца нестао је у четвртак. Како каже забринути отац Драган, последњи пут је виђен тог дана код Максија у Гроцкој око пола 1 поподне.

– Пријавио сам нестанак полицији. Из школе у Гроцкој коју је похађао сам сазнао да је причао да ће ићи за Немачку. С обзиром да је 21 августа напунио 18 година, у полицији нису могли да ми кажу да ли је извадио пасош и да ли је уопште прешао неки гранични прелаз. Има родбину у Немачкој, ја се са њима свакодневно чујем, међутим код њих није. Ја само желим да знам да је жив и здрав, ништа више, прича у сузама отац Драган и додаје да ако неко има било какву информацију нека ми јави на 0611498187 и 0616451459.

Како Драган каже, са сином је био у добрим односима а као и са несталим Иваном из Калуђерице, Немања је проводио доста времена за рачунаром.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар