Почетна » Напредно запошљавање- да село не зна и трг незнаног имена у Калуђерици

Напредно запошљавање- да село не зна и трг незнаног имена у Калуђерици

Дешавања у СНС Гроцка

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Све што сте радили и обећали, од данас не важи. Отприлике тако је гласила реченица коју је изговорио Андрија Чупковић када је постао нови повереник напредњака у Гроцкој.

Затим је и он дао обећање, а то је да неће бити више партијског запошљавања, да ће председник Гроцке „радо“ одговарати на питања Жиг инфа и многа друга која, испоставиће се временом, више не важе. Чупковић се поново ресетовао и опет, изгледа, поновио реченицу с почетка своје каријере у Гроцкој – обећања од данас не важе.

Јер како другачије објаснити све оно што се издешавало у последњем периоду у одбору напредњака у Гроцкој?

Према речима наших извора, запошљавања појединих чланова напредњака ипак има. О избору оних који ће добити запослење и где, одлучује „Свети Чупко“ лично, у зависности од извештаја са терена његових постављених координатора. Тако ће једна од чланица добити посао у Пијацама у Гроцкој, на месту садашње председнице Скупштине. Има оних који чекају да се запосле и у Комуналној полицији, или на проширење за још 9 радних места у ГО Гроцка, након оних 11 што су одобрена.

Поред запошљавања, у највећој Месној заједници у ГО Гроцка, Калуђерици стиже највећа инвестиција у овом мандату напредњака, још увек неименован трг. Након што су очистили простор, уместо радника предузећа које су довели до пропасти, напредњаци су одлучили где ће изградити највећу инвестицију у историји ове странке у Калуђерици-ТРГ.

Наиме, ту поред фонтане иза Месне заједнице Калуђерица, па путићем до школске ограде, ту на неких 80- ак квадрата, сакривен од очију јавности, одлучено је, градиће се трг. Ова, за сада, највећа инвестиција у Калуђерици још увек нема име. За назив овог трга још увек се доноси одлука.

Требало би, можда, трг назвати „Трг новокомпонованих љубавница“, или „Најбоље дилерско ћоше“, „Скровити љубавни трг“ и сл. Ипак, можда је најбоље назвати га „Трг Светог Андрије“, уз обавезно обележавање паркинг места које ће се наплаћивати по сату.

У оваквим ситуацијама не треба заборавити Дарвина који је рекао, нису лоша времена него човек.

 

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар