Почетна » Очекујем да ће Дачић са Вучићем изговорити „Посао смо обавили,Србије више нема“

Очекујем да ће Дачић са Вучићем изговорити „Посао смо обавили,Србије више нема“

Чега сте се дотакли све сте уништили

од Милан Јовановић
0 коментар

Ово је просто за неповеровати. Никоме није јасно одале искочи овај ,,пицопевац“ , за кога смо скоро заборавили.

Данима не силази са екрана, а у јавности се само појављује када су избори. Његова садашња Социјалистичка партија ( до јучерашњи комунисти) од 1945. године пљачкају грађане Србије, пуне и носе коферчиће у стране банке, док је у земљи све више гладних. Можете ви да мењате називе партија колико хоћете али што каже Српска пословица: ,,Вук длаку мења ал ћуд никада“. И узвик вам је остао исти од Другог конгреса Коминтерне ,,Пролетери свих земаља уједините се“. Г.Дачићу, Ви и ваши комунисти сте толико зла нанели Српском народу да вам то никада нећемо заборавити.
Од свих изјава које сте давали некада изговорите и истину. Та омашка Вам се десила у Аргентини када сте рекли:,, Балкан потиче од Турске речи –бал, која значи мед и кан што значи крв“. То је тачно. Али побогу, зар немислите да је Србија под вашом влашћу годинама крварила и патила? Зар сте још уве жељни Српске крви?

Видим да Вам је циљ да будете премијер. Удружујете се са криминалцима олошима који покрадоше и опљачкаше Србију, а све то радите зарад мало ћара и коферчића пуних пара.

Ваш аутократски творац и владар злоупотребио је верска осећања нашег народа 17.априла 1991. године тако што је на ХИЛАНДАР слетео хиликоптером у манастрски повртњак и том приликом монасима унуштио сво поврће. И ДАН- ДАНАС на том повртњаку ништа не успева јер је кажу ,,ту слетео ђаво“. Што год посеју ништа не успева.

Тако је и у Србији. Чега сте се дотакли све сте уништили.
Доживео сам да се Југославија распадне и нестане. Још ми звоне речи Месића: ,,Мислим да сам обавио задатак, Југославије више нема, и хвала вам лепо“. Сада очекујем када ћеш са Вучићем да изговориш: ,,Посао смо обавили,Србије више нема“.

 

Милан Јовановић

Можда ти се свиди

Оставите коментар