Почетна » Претукла дупло старијег мужа и избацила га из куће

Претукла дупло старијег мужа и избацила га из куће

од admin
0 коментар

Бугарка Веселинка Надрљански, са привременим боравком у Бару, ухапшена је пошто је брутално претукла и избацила из куће свог супруга Александра, наневши му тешке телесне повреде

БАР – Бугарка Веселинка Надрљански, са привременим боравком у Бару, ухапсена је пошто је брутално претукла и избацила из куће свог супруга Александра, наневши му тешке телесне повреде, пишу данас „Дневне новине“.

Догађај је пријављен барској полицији након што је повређени 85. годишњи Александар прво збринут у Хитну службу, одакле је због озбиљности повреда потом упућен у Општу болницу у Бару.
Према сазнањима подгоричког дневника из полиције, овај неубичајени инцидент догодио се у барском насељу Шушањ, након што је међу супружницима дошло до размирице која је прерасла у тучу.

Александар је, наводно, испричао полицији да га је 45 година млађа супруга „напала без разлога“ и да га је „више пута ударила песницом у пределу главе и тела, након чега га је избацила из куће“.

Претучени муж се после неколико сати вратио у кућу, у којој живи са супругом Веселинком, да би га она поново избацила следећег дана на улицу, када су га комшије и одвеле у хитну помоћ.

Овај догађај је један од оних који потврђују да у последње време у породичном насиљу нису увек жртве жене и деца.

У прилог тој чињеници иду подаци, до којих су дошле Дневне новине, да у Црној Гори број кривичних пријава у којима су мушкарци жртве насиља у претходне три године варира од 35 до 50 на годишњем нивоу.

Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар

3 × five =